Onur Şan sahneden tiyatroya geçiş yaptı

Düzenleyen:
Onur Şan sahneden tiyatroya geçiş yaptı

MAGAZİN Haberleri

Türk halk müziğinin sevilen sesi Onur Şan, Bilecik'in ilçesi Bozüyük'te bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Metristepe Tiyatro Festivalinde sahneye çıktı.

Cengiz Küçükayvaz'ın yazıp yönettiği iki perdelik "Yalan Dolan" adlı oyunda rol alan Şan, izleyicilerden tam not aldı. Müziğin dışında bundan sonra oyunculuğa da ağırlık vereceğini belirten Şan, ''Müzisyen kimliğimle sahnenin tozunu attırıyorum şimdi sıra sahnenin tozunu yutmakta. Ben müziğin okullusu, oyunculuğun alaylısıyım. Dizilerde tabi ki tecrübem oldu ama tiyatro er meydanı, bu oyun benim ilk profesyonel tiyatro oyunum. Bu oyunla birlikte tiyatro da tecrübem oldu" dedi. Bu arada 13 Aralık'a kadar devam edecek festivalde Yalan Dolan, İkinci Bahar, Şahane Düğün, Baş Belaları, Yılın Düğünü, Marko Paşa ve Vay Sen misin'in de yanı sıra çocuk oyunları da sergilenecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...