- Western filmlerinin yıldızı tanınmaz halde
1 saat 51 dakika önce

Western filmlerinin yıldızı Clint Eastwood’u görenler tanımakta güçlük çekti

Amerikan sinemasının ve Western filmlerinin yıldızı 93 yaşındaki Clint Eastwood, katıldığı bir etkinlikte görüntülendi. Yeni filmi hakkında konuşan ve emekli olmayı düşünmeyen ünlü oyuncuyu görenler tanımakta güçlük çekti.
 - Gerginlik yeniden alevlendi! Zehir zemberek sözler...
2 saat 55 dakika önce

Ahmet Tatlıses’ten İbrahim Tatlıses’e zehir zemberek sözler: ‘Babalığınızla bana ağır travmalar yaşattınız’

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ile yıllardır arasının açık olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses’in yıldızı bir türlü barışmıyor. Torunuyla davalık olan İbrahim Tatlıses, Ahmet Tatlıses için “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin” sözleriyle ateş püskürmüştü. Bu sözlere çok sert cevap geldi.
 - Ablasının babası Uğur Dündar mı? Sessizliğini bozdu
3 saat 49 dakika önce

Duygu Nebioğlu'nun "Ablamın da babası çok ünlü" dediği kişi Uğur Dündar mı? Açıklama geldi

Ünlü sanatçı Metin Akpınar’ın 36 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Ablasıyla ilgili konuşan Nebioğlu, “Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var annemin. Bir ablamın da babası çok ünlü bir isim ve medya dünyasından. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor” demişti. Nebioğlu’nun ablasının babasının Uğur Dündar olduğu öne sürülürken, ünlü gazeteci iddialara cevap verdi.
Magazin - Magazin
19 saat 40 dakika önce

İran’ın İsrail’e saldırısını yorumlayan Hakan Ural eleştiri oklarının hedefi olmuştu! Sessizliğini bozdu

Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi. Ural, kendisine yapılan eleştirilerin kasıtlı ve sistematik şekilde yürütüldüğünü savunarak “Belli odakların topyekün bir saldırısıyla karşı karşıya kaldım” dedi. Siyasete girip girmeyeceği merak edilen ünlü isim desteklediği partiyi de açıkladı.
 - Takipçilerine ‘parti’ uyarısı: Bilgimiz dışında
20 saat 3 dakika önce

Gülse Birsel’den takipçilerine ‘parti’ uyarısı: Bilgimiz dışında

Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, izlenme rekorları kıran Avrupa Yakası’nın geri döneceği yönündeki iddiaları yalanlamıştı. Birsel, son olarak ‘Avrupa Yakası’ ve ‘Yalan Dünya’ adına düzenlenen partilerin kendileriyle bir ilgisi olmadığını açıkladı, takipçilerini uyarmayı ihmal etmedi.
 - Şaşırtan anlar! Ünlü sunucu ne yapacağını bilemedi
20 saat 47 dakika önce

Milyoner’de şaşırtan anlar! Yarışmada bir ilk, Kenan İmirzalıoğlu ne yapacağını bilemedi

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster’in son bölümünde ilginç anlar yaşandı. Soruyu bilemeyen yarışmacı stüdyoyu terk ederken, Kenan İmirzalıoğlu’nun tepkisi ise dikkat çekti.
 - Babasını aramak için çıktı, öğrendiği gerçekle yıkıldı
21 saat 30 dakika önce

Etiyopyalı Eman babasını aramak için Müge Anlı’ya çıktı! Öğrendiği gerçekle yıkıldı

1996 doğumlu Eman isimli genç kadın, 6 yaşından bu yana hasret çektiği babasını aramak için Müge Anlı’dan yardım istedi. Anlı kayıp babanın izini sürdü, ortaya çıkan gerçek ise hem Eman’ı hem de izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
 - Zayn'a özel kutlama! Lüks hediyesi görenleri kıskandırdı
15 Nisan 2024 - 12:31

Kenan Sofuoğlu’nun oğlu Zayn 5 yaşında! Lüks hediyesi görenleri kıskandırdı

Dünya motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun 5 yaşına giren oğlu Zayn’a özel bir doğum günü kutlaması yapıldı. Sevimli minik kendisine hediye edilen lüks araçla ortalığın tozunu attırdı.
 - Merakla beklenen yeni dizisinin yayın tarihi belli oldu
15 Nisan 2024 - 12:10

Serenay Sarıkaya’nın yeni dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti’nin yayın tarihi belli oldu

Netflix’in yerli yapımı Kimler Geldi Kimler Geçti’nin yayın tarihi duyuruldu. Başrolünde ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın avukat Leyla’yı canlandırdığı dizi, meraklılarını bekliyor.
 - Kızından şaşırtan iddia! ‘Bir ünlü baba daha var’
15 Nisan 2024 - 10:42

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’ndan şaşırtan iddia! ‘Bir ünlü baba daha var’

Sanatçı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, DNA testi ile Akpınar’ın öz kızı olduğunu 35 yıl sonra kanıtlamıştı. Nebioğlu, son verdiği röportajda gündem olacak itiraflarda bulundu. Annesini bulmak için Müge Anlı’ya seslenen isim, ablasıyla ilgili yaptığı açıklamada ise “Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor” dedi.
Magazin - Magazin
15 Nisan 2024 - 10:06

Moein konserinde ortalık karıştı! Salonun cam kapıları kırıldı

İran’a girişi yasaklı ünlü şarkıcı Moein’in konseri öncesinde ortalık karıştı. Yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırılırken, konser alanına girmeye çalışanlar ezilme tehlikesiyle karşı karşıya geldi.
 - Annesinin boyuna yetişti! Son haliyle görenleri şaşırttı
15 Nisan 2024 - 09:42

İbrahim Tatlıses’in küçük kızı Elif Ada annesinin boyuna yetişti! Doğum günü kareleri şaşırttı

İbrahim Tatlıses’in Ayşegül Yıldız ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Elif Ada, yeni yaşını kutladı. Doğum günü fotoğrafları sosyal medyada paylaşılırken, Elif Ada’nın son hali görenleri şaşırttı.
 - 'Öldü' haberlerine isyan etti! Şarkılı gönderme...
15 Nisan 2024 - 09:05

Mahsun Kırmızıgül, 'öldü' haberlerine isyan etti: Yıkılmadım ayaktayım!

Şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sosyal medya hesabından ‘Mahsun Kırmızıgül vefat etti’ başlıklı haberlere isyan etti. Çıkan haberlere kızan sanatçı, “Arkadaşlar yaşıyorum ve sağlığım da yerinde” dedi.
 - Lüks evini paylaştı, görenler hayran kaldı
14 Nisan 2024 - 16:30

Şarkıcı Ceylan lüks evini paylaştı, görenler hayran kaldı

Sık sık değiştirdiği imajıyla adından söz ettiren Ceylan, Bodrum’daki evinin manzarasını sosyal medyadan paylaştı. Ünlü şarkıcının oturduğu lüks müstakil villanın bahçesi dikkat çekti.
 - Hastalığını açıkladı, neden peruk taktığını itiraf etti
14 Nisan 2024 - 15:28

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı hastalığını açıkladı, neden peruk taktığını itiraf etti

Bir dönem ‘Adını Feriha Koydum’ dizisinde rol alan, şimdilerde ise Kızılcık Şerbeti’nde ‘Nilay’ karakteriyle ekranlarda fırtınalar estiren Feyza Civelek, hastalığı nedeniyle peruk kullandığını belirtti. Civelek, birkaç yıldır mücadele ettiği rahatsızlığı da açıkladı.
 - Ferdi Tayfur'un başı dertten kurtulmuyor! 'Yazık bu adama'
14 Nisan 2024 - 14:25

Ferdi Tayfur’un başı dertten kurtulmuyor! Görenler ‘Yazık bu adama’ yorumunu yaptı

Arabesk müzik şarkıcısı Ferdi Tayfur, kızıyla sosyal medyada atıştı. Ünlü şarkıcının paylaşımını görenler “Yazık bu adama” , “Ferdi babayı rahat bırakın” yorumlarında bulundu.
 - Sibel Can'a hayranından bayram hediyesi! Değeri şaşırttı
14 Nisan 2024 - 13:26

Sibel Can'a hayranından bayram hediyesi! Jestin değeri dudak uçuklattı

Şarkıcı Sibel Can, hayranından aldığı bayram hediyesiyle gündem oldu. Konuklarına müzik ziyafeti yaşatan Can’a sürpriz yapan hayranı beşi bir yerde takarken, ünlü isim aldığı hediye karşısında şaşkına döndü.
 - Dilan Polat'a bir dava daha
14 Nisan 2024 - 11:57

Dilan Polat'a yeni dava! Tehdit ettiği fenomen mahkemeye koştu

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan tutuklu bulunan Dilan Polat’a bir dava daha açıldı. Cezaevine girmeden önce bir sosyal medya fenomenine küfredip ölüm tehdidinde bulunan Polat’ın 7 yıl hapsi talep edildi.
 - Survivor’da rekor ceza! Kavganın faturası ağır oldu
14 Nisan 2024 - 11:14

Survivor All Star’da rekor ceza! Küfür eden Yunus Emre'ye kesilen fatura ağır oldu

Survivor’da Ogeday ile yumruk yumruğa kavga eden ve küfürler savuran Yunus Emre’nin cezası belli oldu. Diskalifiye olması beklenen yarışmacıyla ilgili kararı Acun Ilıcalı, ada konseyinde açıkladı.
 - Olayın perde arkasını anlattı: 'Kadını bıçaklayacaktı'
14 Nisan 2024 - 10:20

Şişli’deki hırsızı kıskıvrak yakalayan 'Rambo Berk' olayın perde arkasını anlattı

Şişli’de Rus uyruklu bir kadının kiraladığı otomobili çalan hırsızı yakalayıp etkisiz hale getiren oyuncu Ferhat Yılmaz o anları anlattı. Yılmaz, “Kadını bıçaklayacaktı. Müdahale etmek zorunda kaldım ve etkisiz hale getirdim” dedi.
 - Cinsiyet değiştiren dadı Meryem’in asıl mesleği ortaya çıktı
14 Nisan 2024 - 09:51

Cinsiyet değiştiren dadı Meryem’in gerçek mesleği ortaya çıktı! Aylık kazancı ağızları açık bıraktı

ATV’de yayınlanan Esra Erol programında işlenen aldatma konusunun altından çıkan gerçekler herkesi şaşkına çevirmişti. Programa gelen ihbar sonrası canlı yayına katılan dadı Meryem’in 8 yaşındaki kız çocuğunu öldürüp diri diri gömdüğü ortaya çıkmıştı. Cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştiren Meryem’in gerçek mesleği ve aylık kazancı duyanları şoke etti.
Sona Git