Genç oyuncu Ahmet Şenkaya Çukur dizisine transfer oldu

Düzenleyen:
Genç oyuncu Ahmet Şenkaya Çukur dizisine transfer oldu

MAGAZİN Haberleri

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur, nefes kesen 49'uncu bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümde kadrosuna kattığı oyuncu Ahmet Şenkaya dikkat çekti.

'Bir Dilek Tut' ve 'Dijital Esaret' gibi sinema filmlerinde aldığı rollerle sanat camiasında adını duyuran genç oyuncu Ahmet Şenkaya, Çukur'a katılarak dizi piyasasına dahil oldu. Ekranların sevilen dizisi Çukur'un 49'uncu bölümünde boy gösteren Şenkaya, Ferhat karakterini canlandırdığı başarılı performansıyla izleyicilerden tam not aldı.

AHMET ŞENKAYA KİMDİR?

Balkan göçmeni bir ailenin büyük oğlu olan Ahmet Şenkaya 1993'te İzmir Çamdibi'nde doğdu. Orta okul yıllarında tiyatro ile tanışan Şenkaya, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitimlere başladı. Beykent Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi de alan Ahmet Şenkaya profesyonel hayatına reklam filmleri ile başladı. Ahmet Şenkaya daha sonra Posta Kutusu filmi ile ilk sinema deneyimini yaşadı ve ardından Vatanım Sensin'de rol aldı. Ahmet Şenkaya, Bir Dilek Tut filminde ise öğretmen rolünü canlandırdı. En son Dijıtal Esaret filmine konuk oyuncu olan Ahmet Şenkaya şimdilerde Çukur'da Ferhat rolünü canlandırıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...