Miami rüzgârı

Miami rüzgârı

MAGAZİN Haberleri

Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle Türk yapımı diziler, dün başlayan ve yarın sona erecek olan “NATPE-Miami TV ve İçerik Fuarı”nda 750’yi aşkın uluslararası alıcı, 300’e yakın satıcı firma ve yaklaşık 2 bin 500 sektör temsilcisiyle buluşacak.

Miami’ye giden Türk dizileri arasında, izleyici rekorları kıran “Diriliş Ertuğrul”, “Payitaht: Abdülhamid”, “Bir Zamanlar Çukurova” ve “Çukur” gibi yapımlar yer alıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile İstanbul Ticaret Odası iş birliğinde bu yıl ilk defa sektörün önde gelen temsilcilerinin oluşturacağı Ticaret Heyeti, dünya profesyonelleriyle bir araya gelecek. İhracatta dünya ikinciliğine yükselen Türk dizileri, fuarda kurulacak 54 metrekarelik ülke standında uluslararası sektörün beğenisine sunulacak. Türk yapımı diziler, özellikle Latin Amerika ülkelerinde en çok izlenen programlar arasında yer alıyor. Fuarda, içerik sektörü açısından hedef pazarlar ABD, Kanada, Brezilya, Arjantin, Meksika, Şili, Peru ve Kolombiya gibi ülkelerin katılımcılarıyla da doğrudan temas sağlanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...