Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kanal D'nin sevilen dizisinin final kararı aldığı iddia edildi

Düzenleyen:
Kanal D'nin sevilen dizisinin final kararı aldığı iddia edildi

MAGAZİN Haberleri

Kanal D'nin, TMC imzalı, yapımcılığını Erol Avcı'nın, yönetmenliğini ise Barış Erçetin'in üstlendiği sevilen dizisi Muhteşem İkili'nin, düşük reytingleri sebebiyle final yapma kararı aldığı iddia edildi.

Kanal D'nin dev oyuncu kadrosuyla sezona oldukça iddialı başlayan dizisi Muhteşem İkili'nin düşük reytingleri sebebiyle final kararı aldığı iddia edildi.

SON KEZ SEYİRCİYLE BULUŞACAK

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Öykü Karayel ve Özge Gürel'in paylaştığı Muhteşem İkili ilk olarak perşembe akşamları ekrana gelmiş, sezon arasından sonra salı gününe alınan dizinin reytingleri daha da düşüş göstermişti. Birbirine zıt iki polisin sürükleyici ve eğlenceli hikâyesini ekrana taşıyan Muhteşem İkili dizisi daha fazla dayanamadı ve reyting kurbanı olan diziler kervanına katılan son proje oldu. Muhteşem İkili'nin, 12 Şubat Salı akşamı son kez seyirciyle buluşacağı iddia ediliyor.

Kanal D'nin sevilen dizisinin final kararı aldığı iddia edildi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...