Usta oyuncu Ümit Yesin hayatını kaybetti!

Düzenleyen:
Usta oyuncu Ümit Yesin hayatını kaybetti!

MAGAZİN Haberleri

Birçok dizi ve sinema filminde rol alan usta oyuncu Ümit Yesin, 65 yaşında hayata veda etti.Usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını üzdü. Yesin'in son paylaşımı ise yürekleri dağladı.

65 yaşında hayata gözlerini yuman sevilen oyuncu Ümit Yesin tüm Türkiye'yi üzdü. Yesin'in ölüm haberini oyuncu Mustafa Avkıran, duygusal bir mesaj paylaşarak duyurdu.

Mustafa Avkıran sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: "İnsan bir ay içinde iki baba birden kaybeder mi? Kaybedermiş. Çok sevdim seni be benim Ümit abim. Devrin daim olsun"

Usta oyuncu Ümit Yesin hayatını kaybetti!

YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Yesin'in cenazesi yarın sabah 11:00'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde düzenlenecek olan törenin ardından öğlen namazına mütakip Şakir'in Camiinde (Altunizade) kılınacak. Yesin, cenaze namazından sonra Ümraniye Ihlamurkuyu mezarlığına defnedilecek.

Usta oyuncu Ümit Yesin hayatını kaybetti!

CENNET MAHALLESİ'NDE ROL ALMIŞTI

2004 ile 2007 yılları arasında Cennet Mahallesi adlı dizide Müjdat Gezen, Melek Baykal, Özkan Uğur, Alişan, Çağla Şikel, Zeki Alasya, Aylin Kabasakal, Serhat Özcan, Buket Dereoğlu, Levent Tülek ile birlikte rol almıştı.

SON PAYLAŞIMI AYŞEN GRUDA'NIN ÖLÜM HABERİ

Hayatını kaybeden Ümit Yesin'in son paylaşımı ise yürek burktu. Yesin'in Instagram hesabında son olarak Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ayşen Gruda'nın ölüm haberini paylaşması, görenleri derinden sarstı.

Usta oyuncu Ümit Yesin hayatını kaybetti!

"Seninle birlikte nice yollar yaptık ama bu kez sonsuzluğa gidiyorsun.. Yüreğim acıyor...Hoşçakal arkadaşım, hoşçakal Ayşenim..."

 

SANAT DÜNYASINI HÜZNE BOĞDU

En sonra Yeni Gelin dizisinde rol alan Ümit Yesin'in vefatı dostlarını hüzne boğdu. Acı haberi alan ünlü isimler, usta oyuncunun ardından duygularını şu sözlerle dile getirdi;

JESSICA MAY

"Senden öğrendiğim o kadar çok şey var ki… O kadar çok hikayen hatıra kaldı ki bende. Seni çok özleyeceğim pamuk dedem. Allah rahmet eylesin."

RENAN BİLEK

"Güzel insan, canım ağabeyim… Seni çok özleyeceğiz"

ONUR BAYTAN

"Şimdi kim bana kızacak, bağıracak? Yürüyen ... diyecek. Seni çok seviyorum ustam. Yattığın yerde çok huzurlu ol"

ÖZDEN ÖZGÜRDAL

"Daha çok yeni Ayşen Gruda ablamız için "üzgünüm, onu çok özleyeceğim" derken sen gidiyorsun... Güle güle savaşçı aktör..."

VOLKAN SEVERCAN

"İlk filmimde birlikte oynamıştık... hem tiyatroda hem sinemada hem de televizyonda yıllarca beraber çalıştık... Çok erken oldu, çok üzgünüm... Yolun Işıklarla dolsun Ümit Ağabey..."

KADİR İNANIR

"Değerli oyuncu Ümit Yesin'i kaybettik. Mekanı cennet olsun."

ŞİVA BEHROUZFAR

"Canım Ümit abicim... Koca yürekli değerli usta seninle çalışmak bizlere de nasip oldu... Çok üzgünüm ve sözün bittiği yer mekanın cennet olsun yattığın yer ışık dolsun Rahmetin hep üstünde olsun."

ÇİÇEK DİLLİGİL

"Ahhhh Ümit Ağabey, ahhh"

ALİŞAN

Ah be Ümit Abi. Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun inşallah"

ÇAĞLA ŞIKEL

"Ümit abim çok üzgünüm"

ŞEYLA HALİS

"Ah ümit abim yıllarca beraber bir çok projede abilik, babalık yaptın. Hep güldük eğlendik. Tabii bol bol yemekler yedik. Gidişinle çok üzdün be Ümit abi. Şimdi Evin ablamın yanına gidiyorsun. Onu da özlem ve sevgiyle anıyorum. İkinizde Nur içinde yatın."

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...