Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beren Saat'li Netflix dizisi 'Atiye'nin çekimleri başladı

Düzenleyen:
Beren Saat'li Netflix dizisi 'Atiye'nin çekimleri başladı

MAGAZİN Haberleri

Uzun süredir ekranlarda olmayan Beren Saat'in başrolde yer aldığı Atiye'nin (The Gift) çekimleri başladı. Gelişme, Netflix'in resmi sosyal medya hesaplarından anons edildi. Paylaşımda Mehmet Günsür, Beren Saat, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun'lu bir kareye yer verildi ve altına "Müjdemi isterim! İkinci dizimiz Atiye’nin çekimleri başladığına göre, yeni sezon ne zaman sorularına hazırım" notu düşüldü.

Göbeklitepe'de geçen bir hikayeyi takip eden "Atiye", genç ressam Atiye’nin gizem dolu maceralarını işliyor. İstanbul'da sıradan bir hayat süren Atiye, dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe'de yapılan kazı çalışmalarıyla sıra dışı bir maceraya atılır. Çalışmaları yürüten Erhan, Göbeklitepe ile Atiye arasındaki gizemli ilişkiyi işaret eden bir sembol keşfeder. Atiye, bu antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir ve gizem perdesi aralandıkça geçmişle geleceği sorgulamaya başlar. "Atiye"nin oyuncu kadrosunda Beren Saat'e Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi gibi isimler eşlik edecek. Gizem-dram türündeki dizi 8 bölüm halinde izleyici karşısına çıkacak. Onur Güvenatam’ın oluşturduğu dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Özge Bağdatlıoğlu, Jason George ve Alex Sutherland görev yapıyor. "Hakan: Muhafız"ın ardından Netflix'in Türkiye'de hayata geçirdiği 2. dizi olan "Atiye", Şengül Boybaş'ın 'Dünyanın Uyanışı' romanından uyarlanıyor. Dizinin senaryosunu Nuran Evren Şit, Jason George ve ekibi kaleme alıyor. Yönetmen koltuğu ise Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık'a emanet edildi.

Netflix'in Uluslararası Yapımlar Genel Müdür Yardımcısı Kelly Luegenbiehl diziyle ilgili şu yorumları yaptı: “Beren Saat’in başrolde olduğu bu dizi ile Türkiye’den yepyeni ve heyecan verici bir başka hikayeyi, dünyanın dört bir yanına taşıyacağız. Hakan: Muhafız ile İstanbul’da başlayan yolculuğumuz yeni dizimiz Atiye ile başta Göbeklitepe ve Nemrut olmak üzere, zengin Anadolu topraklarının doğal güzellikleri ile tarihi ve kültürel değerlerini dünyayla buluşturacak. Atiye gibi güçlü bir kadın karakterle ekranlara dönüş yapacak olan Beren ile çalışıyor olmaktan ötürü çok mutluyuz.”

"Atiye"nin ilk sezonunun bu yıl içerisinde gösterime girmesi planlanıyor.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...