Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Karadeniz müziğini evrensele taşıyacağım'

Düzenleyen:
'Karadeniz müziğini evrensele taşıyacağım'

MAGAZİN Haberleri

Karadeniz müziğinin sevilen yorumcusu Bizim Gönül, "Sevdanın Külleri" isimli söz ve müziği kendi imzasını taşıyan eserle kısa sürede beğeni topladı.

Kendine has yorumuyla ve müzikal anlayışıyla kendi tarzını oluşturan Bizim Gönül, hedefini belirledi. Sevilen sanatçı Bizim Gönüi “Yıllardır müziğin içinde biri olarak gördümki Avrupalının pop müziğini onlara geri satamıyoruz, öz kültürüne bağlı biri olarak amacım etnik yapısını bozmadan, akustik anlayışla Karadeniz müziğini dünyaya dinletmektir. Yeni çıkan şarkım Sevdanın Külleri bunun ilk adımı olacak, kolay bir yolculuk olmayacağınıda biliyorum. Avrupa’da 200 üzerinde sahne çalışması yaptım, Türkler yanında yabancılarda geldi. Kemence ve tulum en çok dikkatlerini çeken müzik aleti oldu. Yaşadığım tecrübelerden anladımki dış dünya bizim yerelimize bayılıyor, bunun üzerine ciddi bir şekilde gideceğim” dedi. Usta yorumcu Bizim Gönül geçmişteki başarılarınıda egale ederek daha geniş kitlelerle daha önemli imzalar atmanın peşinden koşuyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...