Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sezgin: Dizide her acıyı yaşadım

Düzenleyen:
Sezgin: Dizide her acıyı yaşadım

MAGAZİN Haberleri

Dizi fanatiklerinin vazgeçemediği Elif isimli günlük yapımın ünlü oyuncusu Selin Sezgin, güzelliği ve oyunculuğuyla yapımın dikkat çeken oyuncularının başında geliyor.

Sevilen oyuncu 5 sezondur başarıyla devam eden dizinin içinde büyüdük ve hayat tecrübesi edindik ifadesinde bulunurken “Elif yaşamın tam odak noktası her türlü acı ve mutluluğun en yalın dille anlatıldığı kıymetli bir yapım. Bizde oyuncuları olarak özellikle Elif karakterini canlandıran 9 yaşındaki İsabella Damla Güvenilir ve ben acının her halini gördük ve canlandırdık, bu durum aslında bizi hayata hazırladı. Elif dizisiyle büyüdük senaryoda bütün tecrübeleri yaşadık, yaşamın bize sürpriz yapması zor” dedi. Seyirci ekranda gözleri yaşarırken bizde sette aynı hüznü yaşadık ifadesinide sözlerine ekleyen Selin Sezgin, Elif dizisi oyuncularının hikayeyi yaşayarak oynadığının ve başarının temelinin bu samimiyet olduğunuda vurguladı. Özellikle hapishane sahnelerinin kendisini çok etkilediğini ve insanın özgürlüğünün elinden alınmasının büyük acı olduğunu hakkıyla oynarken yaşadığını belirtti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...