Aslı Enver'den dolandırıcılara dava

Düzenleyen:
Aslı Enver'den dolandırıcılara dava

MAGAZİN Haberleri

Kendi ismini kullanarak ketojenik diyet ürünleri reklamı yapan dolandırıcılara Aslı Enver isyan etti. Sosyal medyadan açıklama yapan Enver, "Hukuki süreç başlatılmıştır" dedi.

Hollywood yıldızlarının izinden giderek ketonojik diyet yapan Aslı Enver, kısa sürede kilo verdi.

Sosyal medyada adını kullanarak 'ketojenik diyet ürünleri' reklamı yapıldığını gören Enver, bu durum sonrası harekete geçti. 

Son olarak İstanbullu Gelin'de rol alan Enver, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu ürünle hiçbir ilgim yoktur. Hukuki süreç başatılmıştır" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde ise ketojenik beslenme ile fazla kilolarından kurtulan komedyen Şahan Gökbakar da adını kullanarak diyet ürünleri ve programlarının reklamlarını yapanlara karşı harekete geçmişti.

Gökbakar "Lütfen isimim ve fotoğrafım kullanılan hicbir diet ürününe itibar etmeyin... Sahtekarlar hukuk önünde cezasını alacaktır..." açıklaması yapmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...