Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erkenci Kuş dizisinin neden final yaptığı ortaya çıktı

Düzenleyen:
Erkenci Kuş dizisinin neden final yaptığı ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Başrollerinde Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan ve Berat Yenilmez'in yer aldığı Erkenci Kuş dizisi 51. bölüm ile final yaparak ekranlara veda etti. Dizinin yapımcısı Erkenci Kuş'un neden final yaptığını açıklayarak, "Erkenci kuş oyuncuları ve teknik ekibi 15 aydır hiç durmadan çalışmaktadır. Tatil onların da hakkıdır." dedi.

Star TV'de ekrana gelen Erkenci Kuş dizisi 51. son bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, konuyla ilgili açıklama yaptı.

"TATİL ONLARINDA HAKKIDIR"
Erkenci Kuş dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Erkenci Kuşun 51. bölümde final yapacağı haberi doğrudur. Kanalla yapılan anlaşma 52 bölüm olup, 52 bölüm Kurban Bayramı'na denk geldiği için kanalımız Star TV ile konuşup 51. bölüm final olmasına karar verilmiştir. Erkenci kuş oyuncuları ve teknik ekibi 15 aydır hiç durmadan çalışmaktadır. Tatil onlarında hakkıdır." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...