MasterChef Yeni Sezon Jüri Üyeleri Kimler? | Master Şef Yeni Sezon jüri Üyeleri KİM KİMDİR?

Düzenleyen:
MasterChef Yeni Sezon Jüri Üyeleri Kimler? | Master Şef Yeni Sezon jüri Üyeleri KİM KİMDİR?

MAGAZİN Haberleri

MasterChef Türkiye geçen sezonun ilgiyle izlenen yemek yarışması olmuştu. Yeni sezonda da ekranlara geri dönüş yapan programda jüriye yeni bir isim dahil oldu. Peki MasterChef yeni sezon jüri üyeleri kimler? Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya kimdir? İşte MasterChef ile ilgili merak edilen detaylar...

TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması MasterChef Türkiye yeni sezonu ile izleyicilere merhaba dedi. MasterChef yarışmasının jüri üyeleri, yeni sezonun ilk bölümleriyle dikkatleri yeniden çekti. Jüri karşısında yemeklerini beğeniye sunan yarışmacılar bu sezon da zorlu anlar yaşayacaklar.  Programın yayın günleri; Cumartesi, Pazar, Pazartesi olarak belirlendi. Sezon boyunca saat 20.00'da ekranlara gelecek program oldukça merak edilmeye başlandı. Bunun üzerine MasterChef Türkiye hayranları tarafından "MasterChef yeni sezon jüri üyeleri kimler? Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya kimdir?" soruları internette aranır oldu. Peki, MasterChef yeni sezon jüri üyeleri kimler? Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya kimdir? İşte, o konu hakkında bilgiler...

Geçtiğimiz sezon programın jüri üyesi Hazer Amani, bu sezon yarışmada yer almayarak yerini Danilo Zanna’ya devretti. Biri birinden ünlü yemek şefleri, bu sezonda da ekran karşısında bilgi birikimlerini aktararak yarışmacılara deneyimlerini aktaracak. MasterChef Türkiye hayranları, yarışmanın jüri üyeleri hakkında bilgi edinmek için internette araştırmalarına başladı.  İşte, MasterChef Türkiye'nin jüri koltuğunda oturan Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna hakkında merak edilenler...

MASTERCHEF YENİ SEZON ŞEF JÜRİ ÜYELERİ

ŞEF MEHMET YALÇINKAYA: Bolulu Yalçınkaya dünyanın farklı yerlerinde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. 2004’te İstanbul Yemek Akademisinde insan anatomisi ve sindirim sistemi üzerine eğitim aldı. 2005’te Amerika' nın ünlü gurme dergisi “CULINARY” de Trend Chef olarak biyografisi ve spesiyalleri yayımlandı. 2008 yılında katıldığı  Almanya'da düzenlenen Ika Olimpiyade Der Köche A katagorisinde bronz madalya alarak dünya üçüncüsü oldu. 2012 yılında Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina Team Direktörü olarak Dünya Aşçılar Olimpiyatlarında dünya ikincisi oldu. Yalçınkaya hakkında 2013 yılında Al monitör yazarı Californiya Üniversitesi Öğretim Üyesi Pınar Tremblay tarafından Inno Turkısh Cusine adlı makale yayınlandı.

MasterChef Yeni Sezon Jüri Üyeleri Kimler? | Master Şef Yeni Sezon jüri Üyeleri KİM KİMDİR?

ŞEF DANILO ZANNA: İtalya doğumlu Zanna, aile restoranlarında çalışarak şeflik kariyerine başladı. İtalyda’da Gastronomi okudu. Türkiye’ye yerleşip kendi restoranını açtı. Çeşitli TV programlarında şeflik yapmaya başladı. Zanna, evli ve bir çocuk babası. 

Zahide Yetiş'in programında şeflik yapmaya başlayan Danilo Zanna, Türkçe'yi kendisini ifade edecek kadar öğrendikten sonra bir yemek kanalında 'İtalyan İşi' adında bir program sunmaya başlamıştır.

Bir erkek çocuk sahibi olan Danilo Zanna, bir dönem ekranlarda da yer alan Elin Oğlu programında İtalyan kimliğiyle yer almıştır.

MasterChef Yeni Sezon Jüri Üyeleri Kimler? | Master Şef Yeni Sezon jüri Üyeleri KİM KİMDİR?

ŞEF SOMER SİVRİOĞLU: 25 Mayıs 1971 tarihinde dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olmuş, daha sonra master yapmıştır. 1995 yılında akademik kariyer hedefiyle Avustralya’ya gitti. Master yaparken şeflik kariyerine adım attı. Aslı Sencer ile olan evliliğinden bir oğlu, bir de kızı vardır. Bir süre restoran zincirlerinde yöneticilik yaptıktan sonra Sydney’de menüsünde pek çok meze ve klasik Türk mutfağına ait lezzet bulunan bir restron açtı. Misafir jüri olarak Türk mutfağını tanıtmak için MasterChef Avustralya’da yer aldı. 2015 yılında Türk mutfağını sevdirmek için bir kitap hazırladı. İkizler burcudur. Son olarak, sıkı bir Fenerbahçe taraftarıdır.

MasterChef Yeni Sezon Jüri Üyeleri Kimler? | Master Şef Yeni Sezon jüri Üyeleri KİM KİMDİR?

MASTERCHEF TÜRKİYE YAYIN GÜNLERİ /SAATİ

Programın yayın günleri; Pazar, Pazartesi, Salı olarak belirlendi. MasterChef Türkiye, sezon boyunca saat 20.00'da ekranlara gelecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...