Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ustalar turnede

Ustalar turnede

MAGAZİN Haberleri

Büyük usta Şener Şen’i 14 yıl sonra tiyatro seyircisiyle tekrar buluşturan, ‘Zengin Mutfağı’ oyunu, kış sezonu boyunca haftalarca kapalı gişe oynamıştı.

Ege ve Akdeniz’de tiyatroseverlerle buluşmaya başlayan oyun yeni şehirlerde de görücüye çıkacak. 25 Ağustos’ta Kuşadası, 27 Ağustos’ta Denizli, 29 Ağustos’ta Antalya, 30 Ağustos’ta İzmir’de sergilenecek oyun ve turnenin son iki ayağı ise 1 Eylül’de Marmaris ve 2 Eylül’de Bodrum’da oynanacak. Usta oyuncu Uğur Yücel de sahnelediği yıllarda büyük ilgi gören gösterisi ‘Azınlıkta Kaldık’ ile turneye devam ediyor. Önceki akşam Datça Amfi Tiyatro’da izleyicisiyle buluşan Yücel, esprilerileriyle beğeni topladı. Yücel, eylül ayından itibaren Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’yu kapsayan turnesine devam edecek. İlk gösterisi 27 Eylül’de Hatay’da.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...