Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Gözyaşları sel oldu...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Gözyaşları sel oldu...

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu için Mecidiyeköy Büyük Sahne'de tören düzenlendi. Törende ünlü isimler usta oyuncuyla ilgili anılarını anlatırken Oktay Kaynarca ve Melek Baykal duygusal anlar yaşadı. Usta oyuncu, Levent Camisinde kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı.

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu için İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Sahne’de tören düzenlendi. Törene usta oyuncunun eşi Gülenay Kalkan, ünlü komedyen Ata Demirer, ünlü oyuncular Zafer Ergin, Mehmet Aslantuğ, Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca, Oya Başar, Can Gürzap, Zafer Algöz, Melek Baykal, Tamer Karadağlı, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, gibi sanat dünyasından çok sayıda isim ve sevenleri katıldı. Tören usta oyuncunun görüntülerinden oluşan videonun gösterimiyle başladı. Törende ünlü isimler usta oyuncuyla ilgili anılarını anlatırken Oktay Kaynarca ve Melek Baykal duygusal anlar yaşadı. Levent Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

“Bir kardeşimi kaybettim gibi hissediyorum”

Usta ismin boşluğunun kolay dolmayacağını belirten Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, “Hepimizin başı sağ olsun. Çok kısa bir dönem arkadaşlığımız oldu ama gerçekten bir dost, bir arkadaş çok yakın hissettim. Kendisini adeta bir kardeş gibi hissediyordum. Tarık erken gitti, o açıdan üzüntümüz büyük. Boşluğu hemen doldurulamayacak bir sanatkar. Adeta bir kardeşimi kaybettim gibi hissediyorum” dedi.

“Bazı gidişler çok erken oluyor üzüntü veriyor"

Tarık Ünlüoğlu’nun işinde çok başarılı bir isim olduğunu belirten Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, “Böyle zamanlar hep zor zamanlardır. Ben Tarık ağabeye Allah’tan rahmet sevenlerine ailesine baş sağlığı diliyorum. Bizim için çok kıymetliydi. Bazı gidişler çok erken oluyor üzüntü veriyor. Ne kadar üzülsek az” diye konuştu.

Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Gözyaşları sel oldu...

“Yol gösteren bir ağabey oldu"

Konuşurken gözleri dolan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, “Tarık ağabeyin sanatçılığı aktörlüğü hakkında konuşmak haddim değildir ama ben biraz ağabeyliğinden, insanlığından bahsetmek istiyorum. Tanıştığımız andan itibaren gerçekten yaşam sevincini içinde olduğu gibi bize aktaran, öğreten yol gösteren bir ağabey oldu. Küsmesi bile başkaydı” dedi.

“Çok küstük, çok barıştık"

Ünlüoğlu ile olan dostluğunu anlatan usta oyuncu Selçuk Yöntem, “ Çok küstük, çok barıştık, toplumlarda aranan bir karakterdir. Bir anımızı anlatacağım Ankara’da dolmuşlar var o zaman, ben de o da bir arkadaşımızla bindik. Araba hareket etti, şoföre parayı uzattı beni göstererek beyefendi hariç üç kişi alır mısınız dedi. Ben tabi gülmeye başladım ve barıştık" diye konuştu.

CENAZEYE ÇOK SAYIDA ÜNLÜ İSİM KATILDI

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu Levent Camisinde kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı. Ünlü’nün cenazesine çok sayıda ünlü isim katıldı.

Törenin ardından Ünlüoğlu’nun naaşı Levent Camii'ne getirildi. Cenaze namazına çok sayıda ünlü isim katılarak Ünlüoğlu'nu son yolcuğunda yalnız bırakmadı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenleri tarafından tabutu omuzlarda taşınan Ünlüoğlu, Zincirli Kuyu Mezarlığında toprağa verildi.

"Enerjisi ve hayata bakışını unutamıyorum"

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu yaptığı açıklamada, “Ölüm ona hiç yakışmadı. Daha çok gençti. Daha kim bilir neler oynar neler yapardı? Onunla çok güzel günlerimiz oldu. Bana şu an ölümü hiç inandırıcı gelmiyor. Yokmuş gibi gelmiyor. Hayatı çok severdi. Enerjisi ve hayata bakışını unutamıyorum. O güzel sesi hiçbir zaman unutmayacağım. Her zaman kulaklarımda olacak. Omuz omuza oynadık. Tüm sevdiklerine sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

"Türkiye’nin önemli değerlerindendi"

Oyuncu Oktay Kaynarca ise, “Çok değerli bir ağabeyimi ve iyi bir insanı kaybettik. Yolcuğuna bu şekilde devam etmeye karar verdi. Biz, kendisini çok özleyeceğiz. Biz her zaman kendisini anacağız. Allah herkese böyle bir ömür nasip etsin” dedi. Ercan Saatçi, “Sohbetlerimizin neşesini kaybettik. Bizi sürekli güldüren çok iyi niyetli bir kişiydi. Türkiye’nin önemli değerlerindendi. Kendisini çok özleyeceğiz” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...