Zerrin Özer, hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen:
Zerrin Özer, hastaneye kaldırıldı

MAGAZİN Haberleri

Nikah masasına oturduğu kişinin 36 saat sonra dolandırıcılıkla suçlandığını öğrendikten ve boşanma kararı alan Zerrin Özer, hastaneye kaldırıldı. Instagram hesabından hastanede odasından bir fotoğraf paylaşan Özer, sevenlerinden dua istedi.

Sanatçı Zerrin Özer, geçtiğimiz Haziran 3 yıldır birlikte olduğu Murat Akıncı ile nikah masasına oturdu. Nikah fotoğraflarının yayılmasıyla birçok kadın 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak Akıncı'nın dolandırıcı olduğunu iddia etti. Eşinin kendisine birçok konuda yalan söylediğini öğrenen Özer ise boşanma kararı aldı.

Zerrin Özer, hastaneye kaldırıldı

"ACILARIM, AĞRILARIM BİRBİRİNE GİRDİ"
Yaşadığı olaylardan dolayı kötü günler geçiren Zerrin Özer, hastaneye kaldırıldı. "Çok acım var" diyen Zerrin Özer, Instagram hesabından hastane odasından bir fotoğraf paylaşarak "Canım, canım dostlarım benim! Bu asla duygu sömürüsü değil.1 haftadır yaşadığım çok hemde çok acılarım, ağrılarım mide pankreas bir birine girdi. Bu ağrılara dayanmak çok zor. Pazartesi devam edeceğiz.inşallah, bir şey çıkmayacak. Acıma dua ederseniz sevinirim geçsin diye canım dostlarım. Sizler benim her şeyimsiniz. Var olun daima..." dedi.

Zerrin Özer, hastaneye kaldırıldı

36 SAATLİK EŞİNDEN BOŞANMA KARARI ALMIŞTI
36 saat evli kaldığı Murat Akıncı'dan boşanma kararı alan Zerrin Özer, Haziran ayında da evinde baygınlık geçirerek hastaneye kaldırılmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...