Eski futbolcu Ahmet Dursun ile Asena Demirbağ evlendi

Düzenleyen:
Eski futbolcu Ahmet Dursun ile Asena Demirbağ evlendi

MAGAZİN Haberleri

Eski futbolcu Ahmet Dursun, Eylül ayında Asena Demirbağ ile nikah masasına oturmuştu. Dursun ile Demirbağ, düğünlerini dün akşam düzenledi. Düğüne Acun Ilıcalı, Anıl Tetik ve Gökhan Keser gibi ünlü isimler katıldı.

Beşiktaş'ta uzun yıllar top koşturduktan sonra TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen Survivor yarışmasına katılan Ahmet Dursun, bir süredir birlikte olduğu Asena Demirbağ ile geçtiğimiz Eylül ayında Paris'te nikah masasına oturdu. Dursun, dün de yakın dostlarını çağırdığı bir düğün yaptı.

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

İş ve sanat dünyasından pek çok ismin katıldığı düğün adeta yıldızlar geçidine sahne oldu. Acun Ilıcalı, Anıl Tetik, Gökhan Keser, Merve Aydın, Trabzonlu eski futbolcu Yattara ve ortağı ünlü iş insanı Onur Ateş dahil olmak üzere bir çok kişi Dursun'u mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Eski futbolcu Ahmet Dursun ile Asena Demirbağ evlendi

EVLENDİĞİNİ INSTAGRAM'DAN DUYURMUŞTU

Asena Demirbağ ile sık sık fotoğraf çektirerek Instagram hesabından paylaşan Ahmet Dursun, evlendiğini de yine Instagram hesabından duyurmuştu.

Dursun, gelin ve damatlık için çektirdikleri bir fotoğrafı "Bir ömür boyu beraber olmak için evet" notuyla paylaşarak güzel haberi vermişti.

Eski futbolcu Ahmet Dursun ile Asena Demirbağ evlendi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...