Ölümden dönen genç popçunun uyandıktan sonraki ilk sözleri yürekleri dağladı

Düzenleyen:
Ölümden dönen genç popçunun uyandıktan sonraki ilk sözleri yürekleri dağladı

MAGAZİN Haberleri

3 gün önce geçirdiği trafik kazasından sonra beyin travması geçiren şarkıcı Gökhan Akar'dan iyi haber geldi. Kendine gelen genç şarkıcının uyanır uyanmaz söylediği ilk söz ise duyanları duygulandırdı.

3 gün önce Kastamonu'da şehit ailesini ziyaret ettikten sonra konser alanına doğru yola çıkan genç sanatçı Gökhan Akar, trafik kazası geçirmiş ve bilinci kapalı bir şekilde hastaneye getirilmişti. Yaşamış olduğu beyin travması dolayısıyla doktorları tarafından uyutularak konuşması yasaklanan sanatçıdan iyi haber geldi. Akar, kendine gelir gelmez annesini düşündü.

"ANNEM ÖĞRENDİ Mİ?"
Dün gece kişisel sosyal medya hesabından sağlık durumu ile ilgili bilgi verilen Gökhan Akar'ın doktorlar tarafında kontrol altına alındığını ve kimseyle konuşturulmadığı bilgisi verilmişti. Bu sabah saatlerinde şarkıcı Akar'ın, geçirdiği kazadan sonra ilk defa gözlerini açtığı bilgisi geldi. Gökhan Akar uyanır uyanmaz; "Annem öğrendi mi? Söylemeyin çok üzülür" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...