Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Engin Hepileri, Evim dizisine dahil oldu

Düzenleyen:
Engin Hepileri, Evim dizisine dahil oldu

MAGAZİN Haberleri

ATV ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez isimli dizide başrol oynayan Engin Hepileri, diziye veda ederek başka bir projeye imza attı. Hepileri, TV8 ekranlarında başlayacak olan Evim dizisi ile anlaştı.

ATV'nin yeni sezon dizilerinden biri olan Kimse Bilmez'de şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından ve hikayenin kilit isimlerinden biri olan oyuncu Engin Hepileri, diziden ayrıldı. Oyuncu TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Evim dizisine transfer oldu.

ANLAŞMASI BİTTİ
Star olma hayalleri kuran, çok güzel ve hayat dolu bir kız olan Sevda'nın, esrarengiz bir geçmişe sahip olan Ali'yle sıra dışı aşkını konu eden dizi, farklı senaryosu ile daha ilk bölümden dikkatleri çekti. Büyük bir keyifle izlenen dizide kilit ismi oynayan Engin Hepileri, Baba Yapım ile 26 bölüm anlaşma imzaladığı için senaryo gereği diziye veda etti.

YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU
Başarılı oyuncu Engin Hepileri, bu sürede Evim dizisinde gelen teklifi kabul etti. Oyuncu, yakın zamanda TV8 ekranlarında başlayacak dizi ile izleyici karşısına çıkacak.

Engin Hepileri, Evim dizisine dahil oldu

YENİ OYUNCU DAHİL OLDU
Engin Hepileri'nin veda ettiği Kimse Bilmez'in yeni oyuncusu ise Caner Kurtaran oldu. Kurtaran, 26'ncı bölümden sonra diziye dahil olacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...