Rihanna'nın 2014 yılında attığı Muslera tweeti gündem oldu!

Düzenleyen:
Rihanna'nın 2014 yılında attığı Muslera tweeti gündem oldu!

MAGAZİN Haberleri

Fernando Muslera'nın Alanyaspor maçındaki performansı sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar, Rihanna'nın 2014 yılında Muslera ile ilgili attığı tweeti paylaşmaya başladı.

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya geldiği Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Mücadeleye Fernando Muslera'nın performansı damga vurdu. Uruguaylı file bekçisi karşılaşmada yaptığı kritik kurtarışlarla takımının 3 puanın kazanmasında büyük rol oynadı.

2014 YILINDA MUSLERA'YI ÖVDÜ

Galatasaraylı taraftarlar, Alanyaspor maçının ardından Muslera ile ilgili binlerce paylaşım yaparken dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın 2014 yılında attığı tweet de gündem oldu. 2014 Dünya Kupası'nda İngiltere ile Uruguay arasında oynanan maçta Muslera iyi bir performans sergilemiş ve Uruguay mücadeleyi 2-1 kazanmıştı. Rihanna da Twitter'dan "Fernando Muslera be on his shit tho!" (Muslera işini çok iyi yapıyor) yazmıştı.

Galatasaraylı taraftarlar da Alanyaspor maçından sonra bu tweeti paylaştı.

Rihanna'nın 2014 yılında attığı Muslera tweeti gündem oldu!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...