Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor'da doğal afet şoku! Adayı sel bastı, yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu

Düzenleyen:
Survivor'da doğal afet şoku! Adayı sel bastı, yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu

MAGAZİN Haberleri

Survivor'un büyük bir merakla beklenen 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Yarışmacıların yaşadığı adayı sel basınca zor anlar yaşandı. Kıyafetleri dahil olmak üzere her şeyleri ıslanan yarışmacılar gözyaşlarına hakim olamadı.

TV8 ekranlarının yıllardır en çok izlenen projelerinin başında gelen Survivor'un 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir kişinin adaya veda edeceği yarışmada adayı sel basınca zor anlar yaşandı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Survivor'ın yeni bölümünde adayı sel basınca yarışmacılar zor anlar yaşadı. Açlıkla mücadele eden yarışmacıların üzerindeki kıyafetler dahil olmak üzere bütün eşyaları ıslandı. Ada ortamına henüz alışamayan yarışmacılar şiddetli yağışın ardından duygusal anlar yaşadı.

Ünlüler takımında yarışan oyuncu Mert Öcal "Buraya geldiğimizden beri bizi en zorlayan geceydi" dedi. Gözyaşlarına boğulan Derya Can ise "Mücadeleyi bırakmayacağım" dedi.

GÖNÜLLÜLER PEŞ PEŞE KAZANDI

Survivor 2020, dün akşam 2. bölümüyle ekrana geldi. Survivor'ın son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımları ödül oyunlarında karşı karşıya geldi. İlk ödül oyununda yumurta kazanabilmek için parkura çıkan yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Günlerdir aç olan ve sadece hindistan cevizi yiyebilen yarışmacılar, erzak ve yemek ödülünü kazanmak için her şeylerini ortaya koydular. Kişi başı 3'er yumurta ve erzak almak için ter döken takımlardan Gönüllüler, ödülü kazandı. İlk ödülün ardından Survivor yarışmacıları bu kez nohut pilav ödülünde yarıştı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı oyunda kazanan yine Gönüllüler oldu.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ise Gönüllüler oldu. Gönüllüler takımında ilk eleme adayı ise Fatma oldu. Survivor'ın 3. bölümünde ise SMS oylaması sonuçları açıklanacak. Oylamada en yüksek oyu alan 2 yarışmacı, diğer 2 eleme adayını belirleyecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...