Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cansın Çekili: Testim pozitif çıktı karantinaya girdim

Düzenleyen:
Cansın Çekili: Testim pozitif çıktı karantinaya girdim

MAGAZİN Haberleri

Erkenci Kuş ve Çocuk gibi dizilerde rol alan oyuncu Cansın Çekili, sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

20 günden beri bronşit ve alerji ile uğraştığını sanarken koronavirüse yakalandığının ortaya çıktığını kaydeden Çekili “Aslında bittiğinde paylaşacaktım ama sanırım bugün fazla duygusal uyandım. Kendi karantinamı sürdürdüğüm döneme şimdi de daha da alan küçültüp odamda kalarak devam ediyorum. Hastalık o kadar zor ve yorucu ki; inanın başka birine de bulaştırırım korkusu inanılmaz” ifadesini kullandı. Aşırı temkinli olmasına rağmen hastane kontrolleri için evden çıktığı birkaç seferde virüs kaptığını tahmin ettiğini belirten Çekili’nin açıklaması şöyle: Hiç ateşlenmedim ama hastalığın getirdiği birçok evreyi yaşadım, yaşıyorum. Öksürmekten mesela artık göğsüm ağrıyor, çok sevdiğim çikolatalardan asla tat alamıyorum, her gün bilmem kaç kez sıktığım parfümlerimin hepsi çekmecemde, çünkü kokusunu alamıyorum. Umarım evdekilerin test sonuçları negatiftir. Siz de iyi olun ve lütfen evde kalın.  İSTANBUL İHA

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...