Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kök hücre tedavisine başlanan Mehmet Ali Erbil'in doktorundan sevindiren açıklama

Düzenleyen:
Kök hücre tedavisine başlanan Mehmet Ali Erbil'in doktorundan sevindiren açıklama

MAGAZİN Haberleri

Uzun süredir mücadele ettiği kaçış sendromu rahatsızlığı nedeniyle kemik iliğinde değişim yapılan Mehmet Ali Erbi için kök hücre tedavisine başlandı. Şovmenin sağlık durumundan bahseden doktoru operasyonun başarılı geçtiğini ve Erbil'in toparlayacağını düşündüğünü söyledi.

Yıllardır kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisine başladı. Operasyonun başarılı geçtiğini belirten doktoru ise Erbil'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

"TOPARLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Operasyon öncesi saçlarını kazıtan 63 yaşındaki ünlü şovmenin özel bir odada hemşire gözetiminde olduğunu söyleyen doktoru Jan Klod Kayuka, "Şu anki süreçte korunuyor. Kök hücre uygulaması başarılı geçti. Şimdi vücudun tepkileri ve değerleri ölçülecek. Toparlayacağını düşünüyorum" dedi.

Bu tedavi sonrası iyileşme sürecini de anlatan Kayuka, "Bu tedavi, hastalığın durması konusunda başarılı olacaktır. Kasların güçlenmesi için önemli" diye konuştu. (Hürriyet)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...