- Uçakta fenalaşan İlber Ortaylı'dan ilk açıklama
1 saat 59 dakika önce

Uçakta aniden fenalaşmıştı... Ünlü tarihçi İlber Ortaylı'dan ilk açıklama

Ünlü tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, uçakta aniden fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Ortaylı'dan ilk açıklama geldi: "Emin ellerdeyim."
 - Diziye müjdeyle döndü! 'Bu haberi benim vermem lazım'
5 saat 31 dakika önce

Arka Sokaklar’a dönen Şevket Çoruh’tan müjde! Partneri Oya Okar da yeniden kadroda

18 sezondur yayınlanan Arka Sokaklar’da sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenomen diziye 632. bölümde veda eden Şevket Çoruh, ‘Mesut Komiser’ rolüyle 672. bölümde geri döndü. Ünlü oyuncu son olarak partneri Oya Akar’ın da fenomen yapımın kadrosuna yeniden dahil olduğunu müjdeledi.
 - Öldürülen kadın ünlü şarkıcının kuzeni çıktı
6 saat 41 dakika önce

Rezidansta korkunç cinayet! Öldürülen kadın ünlü şarkıcı Yalın’ın kuzeni çıktı

Kartal’daki bir rezidansta Selin Yalın isimli kadın, müteahhit Ömer Öktem tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Gözaltına alınan katil zanlısı cinayeti itiraf etti. Öte yandan bugün toprağa verilen Selin Yalın’ın ünlü şarkıcı Yalın’ın kuzeni olduğu ortaya çıktı.
 - Sevilen dizi final yapıyor, tarih belli oldu
7 saat 30 dakika önce

Başrolünü Oktay Kaynarca’nın üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam final yapıyor, tarih belli oldu!

Her hafta Salı günü ATV ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş gibi oyuncuların yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin final tarihi belli oldu.
 - Nihal Candan tahliye edildi
9 saat 28 dakika önce

Cezaevinde 37 kiloya kadar düşmüştü: Nihal Candan için tahliye kararı

Sosyal medya fenomeni Nihal ve Bahar Candan kardeşler ‘Suç örgütüne üye olma’ ve ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ suçlarından 16 Kasım 2023’te tutuklanmıştı. Cezaevinde sağlık sorunları yaşayan ve 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan için tahliye kararı çıktı. Öte yandan Candan'ın hastaneye yatışının yapıldığı öğrenildi.
 - Gençlik fotoğrafı ortaya çıktı! İlk rolü o dizideymiş
9 saat 49 dakika önce

Kenan Işık’ın gençlik fotoğrafı ortaya çıktı! Meğer ilk rolü o dizideymiş

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının unutulmaz sunucusu Kenan Işık, 2014 yılında beyin kanaması geçirmişti. Uzun süredir yatağa bağlı şekilde yaşamını sürdüren ve tedavisi devam eden Işık’ın ilk rol aldığı dizideki görüntüsü ortaya çıktı.
 - ABD'de yaşayan oyuncu Türkiye'ye döndü! Son hali şaşırttı
12 saat 50 dakika önce

Uzun süredir ABD’de yaşayan Ayça Varlıer Türkiye’de döndü! Geliş sebebini de açıkladı

Kurtlar Vadisi’nde doktor Neşe, Hayat Şarkısı’nda Mahsa, Kalk Gidelim’de Nurcan karakterlerini üstlenen Ayça Varlıer, uzun zamandır Amerika’da yaşıyordu. Ünlü oyuncu ülkeye döndü, son haline sosyal medyada birçok yorum yapıldı.
 - ‘Nida’ çığlıklarıyla hapse götürüldü!
18 saat 39 dakika önce

Dilan Polat, mahkemede sinir krizi geçirdi! ‘Nida’ çığlıklarıyla hapse götürüldü

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat azmettirici olarak, fenomen Banu Parlak’ın iş yerini kurşunlamaktan yargılanan Daltonlar Çetesi davasına eklendi. Hâkim önüne çıkan Dilan Polat, gözyaşlarına boğuldu.
 - Mahkeme sonrası ortalık karıştı!
25 Nisan 2024 - 17:10

Mahkeme sonrası ortalık karıştı: Banu Parlak’ın yüzüne tükürdüler! ‘Çocuğumun can güvenliğinden endişe ediyorum’

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın geçen yıl güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava bugün görüldü. Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 11 sanık hakim karşısına çıkarken, duruşma sonrası ortalık fena karıştı. Dilan Polat’ın yakınları çıkışta Banu Parlak’a tükürüp hakaretler savururken, fenomen isim yaptığı açıklamada “Çocuğumun can güvenliğinden endişe ediyorum. Kendilerini mağdur gösterip beni kötü göstermeye çalışmalarından çok yoruldum, çok sıkıldım” dedi.
 - Hastaneye kaldırıldı! Sevenlerine bir uyarısı var
25 Nisan 2024 - 16:26

Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı! Sevenlerine bir uyarısı var

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde rol alan Tuvana Türkay, hastaneye kaldırıldı. Sağlık sorunları yaşayan oyuncu paylaştığı serumlu fotoğrafla endişelendirirken, sevenlerine uyarı yapmayı da ihmal etmedi.
 - Trafik kazası geçirdi, yoğun bakımda
25 Nisan 2024 - 15:41

Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi, kaburgaları kırıldı

‘Taçsız Kraliçe’ , Damga’ , ‘Banker Bilo’ gibi birçok filmde oynayan Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba, Los Angeles’ta feci bir trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan Tuğba’nın kaburgalarının kırıldığı ve 8 saatlik ameliyata girdiği öğrenildi.
Magazin - Magazin
25 Nisan 2024 - 15:14

Okulda tepki çeken ‘Dilan Polat’ gösterisi! Veliler ateş püskürdü

23 Nisan etkinliklerinin yapıldığı bir okulda, sosyal medyada gündem olan bir performans videosu tartışmalara yol açtı. Okuldaki gösteride kara para aklama suçundan tutuklanan Dilan Polat’ın taklidi yapıldı, o görüntüler velileri tedirgin etti.
 - Cezaevinde protesto! 37 kiloya düştü
25 Nisan 2024 - 12:53

Cezaevindeki Candan kardeşlerden haber var! Hastalığa yakalandı, 37 kiloya düştü

Sosyal medya fenomeni Nihal ve Bahar Candan kardeşler ‘Suç örgütüne üye olma’ ve ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ suçlarından 16 Kasım 2023’te tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Silivri Cezaevi’nde bulunan kardeşlerden Nihal Candan’ın ‘anoreksiya nevroza’ hastalığına yakalandığı ve 37 kiloya kadar düştüğü ortaya çıktı.
 - Korkutan haber! Beynine pıhtı attı, işte sağlık durumu
25 Nisan 2024 - 11:14

Safiye Soyman’ın eşinden korkutan haber! Beynine pıhtı attı, felç geçirdi

Eğlenceli kişiliğiyle tanınan Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk’ten kötü haber geldi. Öztürk’ün beynine pıhtı attığı ve felç geçirdiği ortaya çıktı.
 - Hakim karşısına çıkan Polat çifti hakkında karar
25 Nisan 2024 - 10:39

Banu Parlak’ın güzellik merkezine silahlı saldırıda Dilan-Engin Polat çifti hakim karşısında! Mahkeme kararını verdi

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 11 sanık hakim karşısına çıktı. Mahkemeye izleyici olarak katılan kızı Nilda'yı gören Dilan Polat ona dokunmak istedi ancak jandarma bu talebi reddedince ağlamaya başladı. Suçlamaları reddeden Engin Polat ise savunmasında "Banu Parlak’ı tanımam. Görüşmüşlüğüm yoktur" dedi. Öte yandan Polat çiftinin tutukluluk halinin devamına karar verildi.
 - İranlı rap şarkıcısı Tumac Salihi hakkında idam kararı!
25 Nisan 2024 - 09:56

İranlı rap şarkıcısı Tumac Salihi hakkında idam kararı!

İranlı rap müzik şarkıcısı Tumac Salihi, Mahsa Emini gösterileri nedeniyle 'yeryüzünde bozgunculuk çıkarmak' suçundan yeniden idama mahkum edildi.
 - Efsane karakter geri döndü! İşte ilk fragman
25 Nisan 2024 - 09:38

Şevket Çoruh, ‘Mesut Komiser’ rolüyle Arka Sokaklar’a geri döndü! Fragman yayınlandı, seyirci çıldırdı

Arka Sokaklar’da 17 sezon boyunca rol alan ve canlandırdığı ‘Mesut’ karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kuran Şevket Çoruh’a yeniden teklif götürülmüştü. Teklife ‘evet’ cevabını veren Çoruh sevilen diziye geri döndü. Arka Sokaklar’dan uzun süre sonra Mesut Komiser’li fragman da yayınlandı.
 - Survivor'da ortalık karıştı! Elemede birbirlerine girdiler
25 Nisan 2024 - 09:05

Survivor’da Berna elendi, ortalık karıştı! Aleyna ile birbirlerine girdiler

Survivor All Star’ın dün akşamki bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Yarışma, eleme adayları Berna Canbeldek, Damla Can, Aleyna Kalaycıoğlu ve Merve Aydın arasında kıyasıya düellolara sahne oldu. Son olarak dört isimden Berna ve Aleyna yarıştı. Düello finalinde Aleyna’ya yenilen Berna adaya veda ederken ikili arasında büyük bir kavga çıktı.
 - Demet Akalın'ın sözleri sosyal medyayı ikiye böldü
24 Nisan 2024 - 17:57

Demet Akalın kiracısına ateş püskürdü: Sosyal medya ikiye bölündü

Demet Akalın, kiracısına olan kızgınlığını canlı yayında anlattı. Akalın, "Adam 5 bin liraya oturuyor ya 5 bin! Ya sen kimsin ki? Ev benim ve bunu söyleyebiliyor" dedi. Akalın'ın bu sözleri sosyal medyayı ikiye böldü.
 - Keser'in sözler, Tatlıses'i çileden çıkarttı
24 Nisan 2024 - 14:58

Mustafa Keser'in sözleri İbrahim Tatlıses'i çileden çıkarttı: Gündemde kalmak istiyor

Ünlü sanatçı Mustafa Keser'in, Müslüm Gürses ve Orhan Gencebay için yaptığı eleştiriler İbrahim Tatlıses'i çileden çıkardı. Tatlıses "Nankör insanı sevmiyorum. Çok iyi bir müzisyendir, onu inkar edemem. Ama bu söyledikleri hadsizliktir. Gündemde kalmak istediği için bunları yapıyor." dedi.
 - Arka Sokaklar hayranlarına müjde! Efsane dönüyor
23 Nisan 2024 - 17:27

Arka Sokaklar’ın Mesut’u geri mi dönüyor? Dizi hayranları sevinçten havaya uçacak

Arka Sokaklar’da 17 yıl boyunca Mesut rolüyle rol alan Şevket Çoruh’a diziye geri dönmesi için teklif götürüldü. Geçen yıl diziden ayrılan Çoruh ile görüşmelerin başladığı ve ünlü oyuncudan cevabın beklendiği iddia edildi.
Sona Git