Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın doğacak bebeğinin ismi belli oldu

Düzenleyen:
Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın doğacak bebeğinin ismi belli oldu

MAGAZİN Haberleri

8.5 aylık hamile olan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun doğacak kızlarına verecekleri isim belli oldu. Evliliklerinde 4 yılı geride bırakan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin, doğacak kızlarına "Lalin" adını vereceği öğrenildi. Lalin ismi; kırmızı renkli olan, yakut kırmızısı anlamını taşıyor.

Kendisi gibi oyuncu olan Sinem Kobal ile evlilik sürdüren ve baba olmak için gün sayan Kenan İmirzalıoğlu kızının adını açıklamamıştı. İddialara göre Sinem Kobal'ın kızının adı "Lalin" olacak.Sinem Kobal, 2016'da kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile Cunda Adası'nda dünyaevine girmişti. Çift, ilk çocuklarını kucaklarına almak için geri sayıma başladı.

DOĞUM İÇİN GÜN SAYIYORLAR

Kızını kucağına almak için gün sayan Sinem Kobal'ın, kızına hangi ismi koyacağı merak konusuydu. İddiaya göre Sinem Kobal kızının adını "Lalin" koyacak

LALİN İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

Ünlü çiftin doğacak bebeğinin ismini duyan herkes internette anlamını aratıyor. Lalin ismi; kırmızı renkte olan, kırmızı renkli olan, yakut kırmızısı anlamını taşıyor

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...