Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sadakatsiz dizisinin 'Selçuk'u Tarık Emir Tekin, bakın kimin oğlu çıktı

Düzenleyen:
Sadakatsiz dizisinin 'Selçuk'u Tarık Emir Tekin, bakın kimin oğlu çıktı

MAGAZİN Haberleri

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı 'Sadakatsiz' adlı dizide Selçuk karakterini canlandıran Tarık Emir Tekin'in Şevval Sam ve Metin Tekin'in oğlu olduğu ortaya çıktı.

Sadakatsiz dizisinde "Selçuk" karakterini canlandıran Tarık Emir Tekin'in şarkıcı Şevval Sam ve eski futbolcu Metin Tekin çiftinin evliliğinden olan oğlu olduğu ortaya çıktı.

OXFORD'UN DRAMA OKULUNA SEÇİLEN İLK TÜRK

Tarık Emir Tekin 2017 yılında 8 bin kişinin başvurduğu Oxford'un drama okuluna seçilen 17 kişiden biri ve ilk Türk olmuştu.

Sadakatsiz dizisinin 'Selçuk'u Tarık Emir Tekin, bakın kimin oğlu çıktı

TARIK EMİR TEKİN KİMDİR?

1993 yılında Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Metin Tekin ve ünlü sanatçı Şevval Sam nikah masasına oturdu. Çiftin 7 yıl süren evliliklerinden 1997 yılında Tarık Emir adını verdikleri oğulları doğdu. 2000 yılında yollarını ayıran ikili sık sık oğulları için bir araya gelmeyi sürdürdü. Metin Tekin ve Şevval Sam'ın oğulları Tarık Emir, yaş olarak 23 yaşındadır. Tarık Emir Tekin boyu ise 184 cm'tir

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...