İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu

Düzenleyen:
İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu

MAGAZİN Haberleri

9 yıl sonra ekranlara dönen İbo Show'un ikinci bölüm konukları belli oldu. Hülya Avşar, Demet Akalın, Olgun Şimşek ve Kubat'ın konuk olacağı İbo Show, 21 Kasım Cumartesi günü izleyiciyle buluşacak.

Uzun bir aranın ardından ekranlara dönen ve ilk bölümü ilgiyle takip edilen İbo Show'un 2. bölümü, 21 Kasım akşamı izleyiciyle buluşuyor. Saat 20.00'de ekranlara gelen İbo Show'un bu haftaki konukları Hülya Avşar, Demet Akalın, Olgun Şimşek ve Kubat olacak

 2. bölüm fragmanı yayınlanan İbo Show'a Hülya Avşar ile İbrahim Tatlıses'in 'Mavi Mavi' düeti damga vurdu. Fragmanda, Hülya Avşar'ın söylediği şarkıyla duygulanan İbrahim Tatlıses'in gözyaşları dökmesi dikkat çekti.

İLK BÖLÜM SOsYAL MEDYAYA DAMGA VURMUŞTU

Programın ilk bölümünde konuk olan ünlü isimler Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş'tı. Sibel Can, şarkılarıyla geceye damga vurmuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...