Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Olağan Şüpheliler' dizi setinde kaza: Oyuncu beyin kanaması geçirdi

Düzenleyen:
'Olağan Şüpheliler' dizi setinde kaza: Oyuncu beyin kanaması geçirdi

MAGAZİN Haberleri

Exxen'de yayınlanacak olan 'Olağan Şüpheliler' dizisinde dublör olarak çalışan Aylin Akyüz, rol aldığı trafik kazası sahnesinde önce aracın üzerine sonra da yere düşerek yaralandı. Apar topar hastaneye götürülen ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Akyüz, yoğun bakıma kaldırıldı.

Başrollerini Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray ve Yasemin Allen'in paylaştığı Olağan Şüpheliler dizisinin çekimlerinde talihsiz bir kaza yaşandı. Çekimler sırasında dublör olarak yer alan Aylin Akyüz isimli oyuncu trafik kazası sahnesi çekilirken feci şekilde yaralandı.

"SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR"

Sinema Televizyon Sendikası, konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"03.04.2021 tarihinde, yapımcılığını 1441 Productions'ın üstlendiği "Olağan Şüpheliler" isimli Exxen platformunda yayınlanacak dizi filmin çekimleri sırasında meslektaşımız Aylin Akyüz iş kazası geçirmiştir. Trafik kazası sahnesi sırasında dublör olarak görev alan arkadaşımız, önce aracın üstüne sonra da yere düşerek ağır yaralanmıştır.

Kaza sonrası hastaneye yönlendirilen meslektaşımız, beyin kanaması sebebiyle yoğun bakıma alınmıştır. Hastanede ailesini ziyaret ettiğimiz ve olayla ilgili bilgi aldığımız Aylin Akyüz'ün durumu hala ciddiyetini korumaktadır. Meslektaşımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor, ailesi, sevenleri ve tüm ekip arkadaşlarına geçmiş olsun diliyoruz. Adli mercilere de ulaşan bu elim olayın sorumlularının bulunması ve olası ihmallerin açığa çıkarılması için süreci dikkatlice takip ediyoruz. Gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz."

'Olağan Şüpheliler' dizi setinde kaza: Oyuncu beyin kanaması geçirdi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...