HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Survivor'da sürpriz telefon! İsmail'in nişanlısı Acun Ilıcalı'yı aradı

Düzenleyen: / Kaynak: Milliyet
Survivor'da sürpriz telefon! İsmail'in nişanlısı Acun Ilıcalı'yı aradı
Survivor, İsmail Balaban, Haber

MAGAZİN Haberleri  / Milliyet

Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacılar ekrana gelen son bölümde market ve dokunulmazlık oyunu için yarıştılar. Kıran kıran mücadelenin yaşandığı Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler oldu. Yarışmacılar daha sonra ada konseyine geldi. Konseyde ise Acun Ilıcalı İsmail ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Ada konseyine gelen yarışmacılar bir aday çıkardı. Ünlülerin kaybetmesi nedeniyle eleme adayı bugün kırmızı takımdan çıktı. İlk eleme adayı da Sergen oldu. Konseyin en dikkat çeken konularından biri ise İsmail ve nişanlısı arasında yaşananlardı. Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada İsmail'in nişanlısının kendisini aradığını açıkladı.

Acun Ilıcalı açıklama yapmadan önce İsmail'in ne düşündüğünü öğrenmek istedi. İsmail yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "İletişimden sonra baya sıkıntı bir süreç geçiriyorum.

Annemle konuştum ve benim için kırıcı, yıkıcı konuşmalar geçti, baya yıprandım. İster istemez kafana takıyorsun. Elimden geldiğince yansıtmamaya çalıştım. Ne oldu bitti çok merak ediyorum, sağlığını ne çok merak ediyorum." dedi. İsmail yaşadığı hissi anlatırken gözleri doldu.

İSMAİL'İN NİŞANLISI ARADI 
Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada İsmail'in nişanlısı Gamze'nin kendisi aradığını ifade etti. Ilıcalı, "Şimdi şöyle bir gelişme oldu. Geçtiğimiz günlerde Gamze beni aradı. Biliyorsun daha önce görüştürebiliriz dedim, sen istemedin fakat Gamze için şu anda şöyle bir sorun oluştu. Olayın belirsizliği Gamze ve ailesi üzerinde bir baskı oluşturdu.

Ben açıkçası bu konu çözülsün de iletişimden dolayı bir eksik kalmasın diye sana Gamze ile konuşma hakkı verdim. Bahsettiğimiz kan davası gibi bir durum olmadığına göre böyle bir konuda ağabeyin olarak sana tavsiyem de o kızın da mutlaka konuşabiliyor olması lazım.

Sen şimdi haber alamıyorum diye acı çekerken o tarafta da konuşamamakla ilgili dünyanın en büyük imtihanlarından birini geçiren bir kız var. Bu kızcağız da yüzlerce kişi aramasına rağmen bu konuyla ilgili konuşmadığı için benden yardım istedi. Zor durumdayım Acun ağabey dedi ve bir görüşme yaptık." dedi.

İsmail ise "Annemin bu şekilde tepki vermesi normal değil. Çok zorda kalmış olmasaydı böyle tepki vermezdi. Annemin tepkisinden sonra zaten ben böyle düşündüm. Öncelikle benim düşüncem annemle iletişim kurmam lazım." dedi.

Daha sonra ünlü sunucu İsmail'in kardeşinin kendisini aradığını belirterek, "Kardeşin de bizi aradı bu arada. Kardeşine de sordum, Gamze ile konuşmasında senin açından bir sakınca var mı? Kardeşin de iletişim kurman gerektiğini düşünüyor." ifadelerini kullandı. İsmail ise biraz düşünmek için izin istedi.

İSMAİL KARARINI VERDİ 
İsmail kararını verdikten sonra şu açıklamayı yaptı: Ben Gamze ile konuşmak istiyorum onu da dinlemek istiyorum.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...