Baraj dizisi final yapıyor! Merakla beklenen fragman yayınlandı

Düzenleyen:
Baraj dizisi final yapıyor! Merakla beklenen fragman yayınlandı

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen dizisi Baraj, 39. bölümü ile final yaparak izleyicisine veda ediyor. Baraj'ın final bölümü (39. bölüm) fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük'ün paylaştığı FOX ekranlarının sevilen dizisi Baraj, final yapıyor. 11 Mayıs akşamı ekranlara gelecek olan 39. bölümü izleyicisine veda edecek olan dizinin fragmanı yayınlandı.

Tarık Akan ve Türkan Şoray'ın başrolünde yer aldığı Yeşilçam filmi Baraj'dan uyarlanarak başlayan ancak farklı bir yol izleyen dizi, reyting yarışında büyük kan kaybı yaşamıştı.

BARAJ 39. FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI YAYINLANDI

Baraj final bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Son bölümde Nazım yine Tarık'ın oyununa gelmişti. Bahar'ın yaralanmasından dolayı tutuklanan Nazım final bölümünde kurtulabilecek mi? Fragmanda Bahar'ın uyanıp gerçekleri anlatmaması için öldürüldüğü görüntüler paylaşıldı, heyecan arttı! Finalde neler olacak heyecanla bekleniyor.

REYTİNG YARIŞINDA GERİYE DÜŞTÜ

Salı günleri izleyiciyle buluşan dizinin final kararı almasındaki en önemli faktörün reytingler olduğu iddia edildi. Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hekimoğlu gibi dizilerle boy ölçüşemeyen dizide reyting kaybı yaşanmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...