Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Masterchef Murat'ın yeni imajı sosyal medyayı salladı

Düzenleyen:
Masterchef Murat'ın yeni imajı sosyal medyayı salladı

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve papağana işkence videosuyla gündemden düşmeyen Masterchef Murat imaj değiştirdi.

TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasıyla tanınan ve papağanına işkence ettiği görüntülerle bir dönem gündeme gelen MasterChef Murat Özdemir, bir süredir ortalarda görünmüyordu.MasterChef Murat, sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Sık sık yemek videoları paylaşan Özdemir'in yeni imajı dikkat çekti.

Papağana işkence etmişti

MasterChef Türkiye'nin iddialı yarışmacılarından biri olan Murat Özdemir 17 Aralık 2018 tarihinde sosyal medya hesabından papağanına işkence yaptığı anlara ait görüntüleri paylaşmış ve hayvanseverler tarafından tepki toplamıştı. Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Özdemir ifadesinde olayın yaşandığı gün çok alkol aldığını ve yaşananlardan dolayı herkesten özür dilediğini ifade etmişti

Olay ardından tedavi altına alınan papağan ölmüş, tv8'in sahibi ve MasterChef'in yapımcısı Acun Ilıcalı, Özdemir için "İnsan müsveddesi" demişti.

İşte MasterChef Murat'ın yeni imajı;

Masterchef Murat'ın yeni imajı sosyal medyayı salladı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...