Sadakatsiz izleyicilerine Burak Sergen sürprizi

Düzenleyen:
Sadakatsiz izleyicilerine Burak Sergen sürprizi

MAGAZİN Haberleri

Bir ay önce koronavirüs tanısıyla hastaneye kaldıran ve yoğun bakımda tedavi gören Burak Sergen'den iyi haber gelmişti. Normal odaya alınan Sergen, oyuncusu olduğu Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde rol alarak izleyenlere sürpriz yaptı.

Sadakatsiz izleyicilerine Burak Sergen sürpriziKanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘Sadakatsiz’ dizisinin oyuncularından Burak Sergen, bir ay önce koronavirüse yakalanmıştı. Hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alındıktan sonra entübe edilen 60 yaşındaki oyuncu önceki gün normal odaya alındı.  Dizide de canlandırdığı Haluk karakteri kalp krizi geçiren ünlü oyuncu dün akşam ‘Sadakatsiz’in yayınlanan yeni bölümünde izleyiciye sürpriz yaptı. Sergen, dizinin yeni bölümüne video ile bağlanarak senaryo gereği ailesiyle görüntülü konuşma yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...