Ünlü komedyenden 'müsilaj' mesajı

Düzenleyen:
Ünlü komedyenden 'müsilaj' mesajı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer, Marmara'yı istila eden müsilaja sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Denize olan tutkusuyla bilinen ve bu doğrultuda Kuzey Ege'ye yerleşen komedyen Ata Demirer, yaşanan salya tehlikesine vurgu yaptı. Marmara'da adeta kabusa dönüşen deniz salyasına Bakan Kurum tarafından açıklanan 21 maddelik Marmara Denizi Eylem Planı ile kontrol etmek amaçlanıyor.

"ACİL ÖNLEM ŞART"
Ünlü komedyen Demirer, sosyal paylaşım sitesinde deniz altında salyaları çektiği fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesinden okuyucuları ile paylaştı.
Demirer, Edremit Körfezi’nde de müsilaj tehlikesine dikkat çekerek, "Deniz salyası cam gibi suları bu hale getirmiş maalesef. Kuzey Ege de kirlilikten nasibini alıyor. Acil önlem şart" ifadelerini kullanarak paylaştı.

Ünlü komedyenden 'müsilaj' mesajı
Demirer bu arada, ‘Bursa Bülbülü’ filminin ise senaryosunu bitirdiğini de yine sosyal paylaşımı platformundan sevenlerine duyurdu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...