Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Karademir'e silahlı saldırı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Karademir'e silahlı saldırı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini'nin geçtiğimiz aylarda boşandığı eski eşi Fatoş Karademir, aracının içinde silahlı saldırıya uğradı. Polis ekipleri, motosikletli saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Karademir, Büyükçekmece’de evinin yakınında aracının içinde silahlı saldırıya uğradı. Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, aracın içerisindeyken motosikletli ve kasklı 2 kişinin aracın yanına gelerek 5 el ateş etmesi sonucu Karademir ayağından yaralandı. Fatoş Karademir, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis olayı gerçekleştiren ve kaçan 2 şüpheliyi arıyor.

Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Karademir'e silahlı saldırı

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Karademir’in ışıklarda beklediği sırada yanına gelen 2 kişinin ateş ettikten sonra kaçtıkları görülüyor. Görüntülerde Karademir’in aracı kenara çekmesi ve vatandaşların yardımına gitmesi yer alıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...