Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün oğlu gözaltına alındı!

Düzenleyen:
Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün oğlu gözaltına alındı!

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç aracıyla seyir halindeyken tabanca ile hava açmış bu anları arkadaşı hesabından paylaşmıştı, gözaltına alındı.

İstanbul Silivri'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda sosyal medya fenomeni Murat Övünç’ün oğlu Burak Can Övünç'ün yaptıkları dikkat çekmişti. Burak Can Övünç, aracıyla seyir halindeyken tabanca ile hava açmış, bu anları ise arkadaşı hesabından paylaşmıştı.
Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün oğlu gözaltına alındı!
OLAYIN ARDINDAN EMNİYET HAREKETE GEÇTİ
Görüntülerin haber olmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Burak Can Övünç'ü yakalamak için harekete geçti. Yapılan çalışmalar neticesinde zanlı, Silivri’de yakalanarak polis merkezine götürüldü.

EVİNDE ARAMA YAPILDI
Zanlının evinde arama yapan ekipler, olayda kullanılan kurusıkı tabanca ile şarjör ve kurusıkı fişek ele geçirdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Burak Can Övünç, çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı.





 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...