Asuman Dabak, Leyla ile Mecnun dizisine geri döndü

Düzenleyen:
Asuman Dabak, Leyla ile Mecnun dizisine geri döndü

MAGAZİN Haberleri

İzleyicisi ile uzun bir aradan sonra yeniden buluşmaya hazırlanan Leyla ile Mecnun'a Asuman Dabak geri döndü. Dizide İskender ve Pakize yıllar sonra yeniden bir araya gelecek.

Bir döneme damga vuran Leyla ile Mecnun dizisi, Exxen platformu için yeniden çekiliyor. TRT 1'de 2011-2014 yılları arasında yayınlanan dizi, 8 yıl aradan sonra yeniden aynı kadro ve aynı mekanlar ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Deniz Işın ve Osman Sonant'ın paylaştığı Leyla ile Mecnun için geri sayım başladı.

ASUMAN DABAK GERİ DÖNDÜ

Geçtiğimiz günlerde Kireçburnu'nda çekimlerine başlanan diziye sürpriz bir oyuncu daha katıldı. Bir dönem dizide Mecnun'un annesi, İskender'in eşi Pakize'yi canlandıran ünlü oyuncu Asuman Dabak, yıllar sonra diziye geri döndü. Dizinin yeni bir platformda yayınlanacağı haberi duyurulduktan sonra Leyla ile Mecnun takipçilerinin en çok istediği transferlerden olan Dabak'ın dönüşü, büyük bir kitleyi mutlu etti.

Asuman Dabak, Leyla ile Mecnun dizisine geri döndü

10 YIL SONRA AYNI POZ

Dizinin görüntü yönetmeni Barbaros Engin, 10 yıl sonra İskender ve Pakize'nin yeniden buluştuğu o anları Instagram'dan paylaştı. Engin, paylaşımına "Bir 10 yıl daha..." notunu ekledi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...