Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kanserle mücadele eden Canan Ergüder, son halini paylaştı

Düzenleyen:
Kanserle mücadele eden Canan Ergüder, son halini paylaştı

MAGAZİN Haberleri

Bir süredir göğüs kanseri ile mücadele eden ünlü oyuncu Canan Ergüder, sosyal medya hesabından son halini paylaştı. Ergüder, fotoğrafının altına "Artık biraz da böyle" notunu düştü.

Son olarak Menajerimi Ara dizisinde rol alan ve geçtiğimiz aylarda kansere yakalandığını açıklayarak diziden ayrılan ünlü oyuncu Canan Ergüder'den haber var. Sevilen isim, takipçileriyle sosyal medya hesabından son halini paylaştı.

Kansere yakalandığını öğrendikten sonra hızlı bir tedavi sürecine giren Ergüder, Instagram hesabını aktif olarak kullanmaya devam ediyor. 43 yaşında olan oyuncu, son paylaşımında peruk yerine bandana takmayı tercih etti. Ergüder, paylaşımına "Artık biraz da böyle" notunu düştü.

HAYRANLARINDAN MESAJ YAĞDI

Canan Ergüder'in fotoğrafına mesaj yağdı. Çok sayıda arkadaşı ve hayranı, fotoğrafın altına "Harika olmuşsun", "Yüzünde güller açıyor", "Her geçen gün güzelleşiyorsun" şeklinde yorumlarda bulundu.

Kanserle mücadele eden Canan Ergüder, son halini paylaştı

"BEŞİNCİ KEMOTERAPİ BİTTİ"

Geçtiğimiz haftalarda durumuyla ilgili hayranlarını bilgilendiren Canan Ergüder, Instagram hesabından annesi Rukiye Ergüder ile çekildiği fotoğrafını yayınlamıştı. Ergüder, "Beşinci kemoterapi bitti. Her şey yolunda" açıklamasını yapmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...