Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barbaros’tan halka aşı olun çağrısı

Barbaros’tan halka aşı olun çağrısı

MAGAZİN Haberleri

Sağlık Bakanlığınca, Covid-19’la mücadele için yürütülen aşılama kampanyası kapsamında oyuncu Engin Altan Düzyatan ve müzisyen Zeynep Bastık’ın yer aldığı kamu spotu hazırlandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından “Kolları Sıvıyoruz” sloganıyla yürütülen aşılama kampanyası doğrultusunda hazırlanan Düzyatan ve Bastık’ın vatandaşları aşı olmaya çağırdığı kamu spotunu paylaştı. Düzyatan, kamu spotunda “Sağlığımızın önemini biliyorduk. Ama toplumsal sağlığın ne kadar değerli olduğunu pandeminin acı tecrübeleriyle öğrendik. Neyse ki artık çok güçlü bir çözümümüz var. Toplumsal bağışıklığımızı bir an önce kazanmamız için lütfen aşı olun” ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK
Ünlü müzisyen, oyuncu, sporcu ve doktorların destek verdiği kampanyanın kamu spotlarında daha önce Şener Şen, Ezgi Mola, Haluk Bilginer, Cem Yılmaz, Okan Bayülgen, Candan Erçetin, Cedi Osman, Kıvanç Tatlıtuğ ve Dr. Mehmet Öz yer almıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...