Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Işın Karaca o anları anlattı: Hiç bu kadar işe yaramaz hissetmemiştim

Düzenleyen:
Işın Karaca o anları anlattı: Hiç bu kadar işe yaramaz hissetmemiştim

MAGAZİN Haberleri

İzmir'de serinlemek için denize giren 13 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybetti. Minik çocuğun ölümüne şahit olan Işın Karaca, "Hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar işe yaramaz hissetmemiştim" ifadelerini kullandı.

 

İzmir'in Urla ilçesinde dün saat 21.00 sularında serinlemek için denize giren 13 yaşındaki Hamdullah Peker gözden kayboldu. Peker'in arkadaşları ve plajdakilerin aramaları sonuç vermezken, yaklaşık bir saat sonra suda hareketsiz halde bulunan Peker, vatandaşlar tarafından kıyıya çıkartıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kalp masajı yapılan Hamdullah Peker, ambulansla Urla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Talihsiz çocuk, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Peker'in cansız bedeni yapılan incelemenin ardından morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMİYOR"

Ailesiyle birlikte olaya şahit olduğunu belirten şarkıcı Işın Karaca, sosyal medya hesabından konu ile ilgili yapılan bir paylaşıma yorum yaptı. "Biz bugün ailemle birlikte Özbek'te bu olaya şahit olduk" diyen Karaca, "Hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar işe yaramaz hissetmemiştim. Denizden gelen imdat sesleri, balıkçı teknelerin telaşı, kıyıda bizlerin duası. Allah'ım sen annesine, babasına sabırlar ver. Gözümün önünden gitmiyor" ifadelerini kullandı.

Işın Karaca o anları anlattı: Hiç bu kadar işe yaramaz hissetmemiştim

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...