Amerikalı sanatçı, ezan okuyunca konserini durdurdu

Düzenleyen:
Amerikalı sanatçı, ezan okuyunca konserini durdurdu

MAGAZİN Haberleri

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ile birlikte konser veren Amerikalı dünyaca ünlü vokalist Della Miles, ezan okunduğunu duyunca, konsere ara vererek ezanın bitmesini bekledi.

Amerikalı dünyaca ünlü vokalist Della Miles, hassasiyeti ve saygısıyla gönülleri fethetti. Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ile birlikte konser veren Miles, ezanın okunduğunu duyunca konseri durdurdu. Ezan bitene kadar performansını sürdürmeyen vokalist, ezan bittikten sonra gösterisine devam etti.

Amerikalı sanatçı, ezan okuyunca konserini durdurdu

MİCHAEL JACKSON VE WHİTNEY HOUSTON'UN VOKALİSTLİĞİNİ YAPMIŞTI
Senfoni Orkestrası (ÇDSO) Mimar Sinan Açık Hava Amfi Tiyatro'da gerçekleşen konserde daha önce Michael Jackson ve Whitney Houston'ın vokalistliği yapan ünlü şarkıcı ve söz yazarı Della Miles sahneye çıktı.

Amerikalı sanatçı, ezan okuyunca konserini durdurdu

EZANIN BİTMESİNİ BEKLEDİ
Şefliğini Eray İnal'ın yaptığı konserde sahneye çıkan Della Miles, seyircileri Türkçe 'Hoş geldiniz' diyerek selamladı. Son dönem popüler şarkıları senfoni ile harmanlayarak seslendiren Miles, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
Ünlü şarkıcı, konserde ezan okununca şarkıya ara vererek ezanın bitmesini bekledi. Sanatseverler ise bu durum karşısında Miles’i alkışladı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...