Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aktör Sean Penn: Covid aşısı mecburi olmalı

Düzenleyen:
Aktör Sean Penn: Covid aşısı mecburi olmalı

MAGAZİN Haberleri

Aktör Sean Penn, Covid aşısının mecburi olması gerektiğini söyleyerek, bunun aşırı sürati önlemek için konulan hız sınırı gibi bir şey olduğunu ifade etti.

Salgın boyunca insanları koronavirüs tedbirlerine harfiyen riayet etmeye çağıran dünyaca ünlü aktör Sean Penn, Covid aşılarının da mecburi olması gerektiğini söyledi. Yahoo Entertainment’e konuşan Penn, “Bu, zaruri olması gereken şeylerden biridir. Aynen düşüncesiz sürücüleri önlemek için hız sınırı koymak gibi” dedi.

"GASLİT" SETİNE GERİ DÖNMEDİ

Amerikalı aktör, işletmelerin aşı konusunda liderliği ele alması ve bu konuda çok çekingen davranmaması gerektiğini ifade etti. Aşıları tam olan Penn, daha önce de oyuncular ve set ekibinin tamamı aşılanmadığı sürece, yarım bıraktığı “Gaslit” dizisinin setine dönmeyeceğini duyurmuştu. Penn, ABD’deki ünlü Watergate skandalını anlatan “Gaslit” dizisinde Julia Robets ile oynuyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...