Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İbrahim Tatlıses kızı ve sevgilisiyle düğüne katıldı

Düzenleyen:
İbrahim Tatlıses kızı ve sevgilisiyle düğüne katıldı

MAGAZİN Haberleri

İbrahim Tatlıses’in şirketlerinin genel müdürülüğünü yürüten ve kızı olarak nitelendirdiği Şule Çınlama, İzmir'de müzisyen Emrah Yazar ile dünya evine girerken, Tatlıses törene kızı Dilan Çıtak ve sevgilisi Gülçin Karakaya ile katıldı.

İbrahim Tatlıses'in manevi kızı ve şirketlerinin genel müdürü Şule Çınlama şarkıcı Emrah Yılmaz'la hayatını birleştirdi. Çoks evdiği Çınlama'yı özel gününde yalnız bırakmayan Tatlıses, düğüne kızı Dilan Çıtak ve genç sevgilisi Gülçin Karakaya ile birlikte gitti.

İbrahim Tatlıses kızı ve sevgilisiyle düğüne katıldı

"İKİNCİ BABAM"
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in şirketlerinin genel müdürü Şule Çınlama, İzmirli şarkıcı Emrah Yazar ile dünya evine girdi. Düğüne çok sayıda davetli katılırken ünlü isimler sahne aldı. Vahdet Vural, Zekeriya Ünlü, Ceyhun Damla, Şahin Özlem, Özgür Alter, Berzan Emrah İgan gibi isimler düğüne davetli olarak katıldı. Gelin çınlama, Tatlıses’e düğünde ’O benim ikinci babam, arkamdaki ikinci bir dağ’ diye hitap etti.

DÜĞÜNE, SEVGİLİSİ KIZI VE DAMADIYLA KATILDI
Sahne alan ünlü isimler Tatlıses’in masasında da şarkılarına devam etti. Neşeli olduğu dikkatler kaçmayan Tatlıses, bazı şarkılara eşlik ederken davulla da tempo tuttu. Tatlıses, evlilik cüzdanını geline verdi.
Tatlıses, genç sevgilisi Gülçin Karakaya, kızı Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter’le birlikte düğünü izledi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...