Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzzet Yıldızhan oğullarını otelinde çalıştırdı!

Düzenleyen: / Kaynak: Haberler
İzzet Yıldızhan oğullarını otelinde çalıştırdı!

MAGAZİN Haberleri  / Haberler

İş insanı ve sanatçı İzzet Yıldızhan, yaz döneminde boş durmasın diye oğulları Mustafa, Ali Yuşa ve Veysel Efe'ye İzmir'deki otelinde çalıştırmaya başladı. Yıldızhan'ın oğulları Mustafa ve Ali Yuşa çamaşırhanede çalışırken, Veysel Efe ise resepsiyonda görev alıyor.

Türk müziğinin sevilen isimlerinden İzzet Yıldızhan, aile yaşantısıyla da sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor. 9 çocuk babası Yıldızhan, oğullarını her sene olduğu gibi bu sene de farklı iş kollarında çalıştırmaya başladı İzmir'de oteli bulunan sanatçı, çocuklarına otelinin çeşitli yerlerinde çalıştırmaya başladı.

OTELDE ÇALIŞMAYA BAŞLADILAR

Yıldızhan'ın oğulları Mustafa ve Ali Yuşa çamaşırhanede çalışırken, Veysel Efe ise resepsiyonda görev alıyor olması çocuklarının yaptıkları sosyal medyapaylaşımlarıyla ortaya çıktı.

İzzet Yıldızhan oğullarını otelinde çalıştırdı!

“EĞİTİM BENİM İÇİN HER ŞEYDEN ÖNCE GELİYOR”

Oğullarının her yaz çeşitli iş kollarında çalışarak, hayatın zorluğunu göstermek istediğini ifade eden Yıldızhan, "Allah nasip ederse evlatlarıma güzel bir gelecek bırakacağım. Ben kendimi bildim bileli çalışan birisiyim. Evlatlarımın da hayatın zorluklarını ve ellerinde olan imkanların değerlerini bilmeleri için yaz aylarında hep yanıma alıp çalıştırırım. Her zaman şükrediyorum ki bu felsefeyle büyüyen bir evlatlarım var. Yıllar içerisinde bu durumu evlatlarıma aşıladım. Eğitimlerini yüksek lisansa kadar yapmalarının akabinde diler kendi hayallerindeki işi yaparlar, diler onlara bırakacağım şirketin başına geçerler. O günler geldiğinde elindekinin değerini bilen, vatanı milleti için çalışan bir nesil bırakacağım geride... Şimdi tekrardan okulları başladı ve işle olan ilişkileri kesildi. Eğitim benim için her şeyden önce geliyor" dedi.

İzzet Yıldızhan oğullarını otelinde çalıştırdı!

İzzet Yıldızhan oğullarını otelinde çalıştırdı!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...