HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

MasterChef'te 'baklava skandalı' iddiası ortalığı karıştırdı

Düzenleyen: /
MasterChef'te 'baklava skandalı' iddiası ortalığı karıştırdı
Masterchef Baklava Skandalı, Masterşpef Baklava, Masterchef Kurgu, Haber

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen programı MasterChef, 'baklava skandalı' iddiası ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Programda izleyicilerin dikkatini çeken ayrıntı, 'acaba yapım kurgu mu' sorularına neden oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran yarışma MasterChef Türkiye, geçtiğimiz günlerde izleyici ile buluşan 54. bölümündeki bir ayrıntı nedeniyle sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Sosyal medya kullanıcıları, fırına girmeden önce 35 dilim olarak ekrana getirilen baklavanın, fırından çıktıktan sonra 42 dilim görünmesini gözden kaçırmadı.

Yayınlanan bölümde Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'dan oluşan jüri üyeleri, yarışmacılardan bir tepsi baklava yapmalarını istedi. Fakat izleyicilerin gözünden kaçmayan ve fark edilen durum, sosyal medyada 'skandal' olarak konuşulmaya başlandı.

MasterChef'te 'baklava skandalı' iddiası ortalığı karıştırdı

FIRINDAN ÇIKTIĞINDA 42 DİLİM VARDI

Baklavasını tamamlayan ve fırına vermeye hazırlanan bir yarışmacının tepsisinde ürünü fırına vermeden önce 35 dilim baklava olduğu görüldü ancak kameralara yansıyan görüntüde aynı yarışmacı tepsisini fırından çıkardığında tepside 42 dilim baklava görüldü.

'KURGU' İDDİALARI ORTAYA ATILDI

Sosyal medyada gündem olan görüntüler karşısında izleyiciler birçok yorumda bulundu. MasterChef izleyicileri, 'Yarışma kurgu mu?' sorusuna cevap aramaya başladı.

MasterChef'te 'baklava skandalı' iddiası ortalığı karıştırdı

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? 

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile eleme adayı, dokunulmazlık oyunları sonrası kesinleşti. Bireysel dokunulmazlığı alan Emre potaya Mert'i gönderdi. Böylece Mert MasterChef'te eleme potasına giren üçüncü isim oldu.

Önceki oyun sonrasında Safanur ve Azize eleme potasına girmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...