Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Boğaç Aksoy böyle duyurdu: Son mücadelemiz başlıyor

Düzenleyen:
Boğaç Aksoy böyle duyurdu: Son mücadelemiz başlıyor

MAGAZİN Haberleri

Lenf kanseriyle mücadele eden sevilen oyuncu Boğaç Aksoy, sağlık durumu ile ilgili yaptığı son paylaşımda hastanede 21 gün tedavi göreceğini belirterek "Ekim ayında son mücadelemiz başlıyor" şeklinde konuştu.

Son olarak ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar'da rol alan ve adını kitlelere duyuran başarılı oyuncu Boğaç Aksoy, geçtiğimiz aylarda lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuş ve tedavi süreci hakkında sosyal medya hesabından sık sık takipçilerine bilgi vermişti.

Kemoterapi alan ve saçları dökülen Aksoy, dün yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkındaki son bilgileri  paylaştı.

"SON MÜCADELEMİZ BAŞLIYOR"

Tedavide son aşamaya geçildiğini duyuran Boğaç Aksoy, Instagram'dan yayınladığı gönderide şu ifadelere yer verdi:

Ekim ayında son mücadelemiz başlıyor. Sevgili dostlarım, 'Beni iyileştirdin anne' dediğimde bu doğruydu. İlk günden bu güne harika yol kat ettik. Yüzde 95 oranında PET temiz çıktı. Ancak T hücreli non hockın olduğum için şimdi son kez hücre tedavisi ve maksimum dozda kemoterapi alacakmışım. Benim için de sürpriz oldu. 21 gün hastanede ailem ile son kez mücadelemiz olacak. Allah'ın izniyle, bir daha tekrarlamamak üzere bu hastalıktan kurtulmak istiyorum. Dualarını eksik etmeyin. Sevgiler, saygılar herkese...

Boğaç Aksoy böyle duyurdu: Son mücadelemiz başlıyor

"HAYATA KARŞI BAKIŞ AÇIM DEĞİŞTİ"

Daha önce sosyal medya hesabında takipçilerinden gelen soruları cevaplayan Aksoy, hastalandıktan sonra hayata karşı bakış açısının değiştiğini belirtip, "Eskiden daha takıntılı, her şeyi problem eden bir insandım artık çözemeyeceğim sorunların üzerinde çok durmuyorum. Hayatı akışına bırakıyorum adapte oldum diyebilirim." ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü oyuncu, bir takipçisinin, "Oyunculuk serüvenine devam edecek misin?" sorusuna, "Tabii ki devam edeceğim. Çok özledim... Bu hastalığı bir atlatayım ondan sonra güzel bir teklif gelirse setlerdeyiz inşallah" cevabını vermişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...