Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun Ilıcalı yeniden harekete geçti! Futbol kulübü satın alıyor

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı yeniden harekete geçti! Futbol kulübü satın alıyor

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard'daki hisselerini satan Acun Ilıcalı, gözünü İngiliz ekibi Hull City'e dikti. Ilıcalı, görüşmelerin olumlu geçtiğini belirterek, "Karşı taraf bize güveniyor. Allah izin verirse hayalim gerçekleşecek" dedi.

Acun Ilıcalı, yeniden futbol kulübü satın almaya hazırlanıyor. Fortuna Sittard'daki hisselerini sattıktan sonra İngiltere'den bir takım almak istediğini belirten Ilıcalı, harekete geçti.

İngiltere Lig 1'de şampiyon olarak Championship'e yükselen Hull City'yi satın almak istediğini açıklayan Ilıcalı, "Hull City'yi almayı düşünüyorum, güzel görüşmeler de yaptık, iki taraf birbirini iyi anladı. Karşı taraf bize güveniyor. Allah izin verirse hayalim gerçekleşecek" dedi.

Haber Global'e açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, "İngiltere'de ülkemizin bayrağını Hull City'nin başarısıyla dalgalandırmak istiyorum. Hull City'nin inşallah ileride hocasından, belli futbolcularına kadar Türklerden oluşmasını istiyorum. Hedefim dünyada ses getiren bir takım oluşturmak" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı yeniden harekete geçti! Futbol kulübü satın alıyor

İNGİLİZ BASININDA YER ALMIŞTI

Ilcalı'nın Mayıs 2021'de Hull City'le temas halinde olduğu haberleri, hem ulusal hem de İngiliz basınında yer almıştı.

Hull City, İngiltere'de 1904 yılında kuruldu. Kehribar-siyah renklere sahip olan kulüp, maçlarını 25 bin 450 kişilik KCOM Stadyumu'nda oynuyor.

Kulüp tarihi en başlarılı dönemini 2014 yılında FA Cup finaline yükselerek elde etmiştir. Finalde Arsenal, rakibini 3-2'lik skorla mağlup ederek kupaya uzandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...