Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eski çalışanıyla davalık olan İbrahim Tatlıses’in hapsi isteniyor!

Eski çalışanıyla davalık olan İbrahim Tatlıses’in hapsi isteniyor!

MAGAZİN Haberleri

İbrahim Tatlıses’in, eski danışmanı ve çalışanı Tatlıses TV genel müdürü Fulya Akbay Toprak’ı tehdit ve hareket ettiği iddiasıyla 4 yıl hapsinin istendiğini dava sonuçlandı. Tatlıses’e hapis cezası verilmesine karar verildi.

Tatlıses TV'de genel müdür olarak çalışan 36 yaşındaki Fulya Akbay Toprak, İbrahim Tatlıses’in kendisine tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Akbay, ünlü şarkıcı Tatlıses’e 4 yıla kadar hapis istemiyle açtığı dava sonuçlandı. Eski patronu İbrahim Tatlıses’ e dava açan Toprak, aynı zamanda Tatlıses’e danışmanlık yaptığını da belirtti. Toprak’ın avukatı Şeyda Yıldırım, "İbrahim Tatlıses, cep telefonundan müvekkilime hakaret içerikli mesajlar göndermiştir. Cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.

HAPİS CEZASI VERİLMESİNE KARAR VERİLDİ

Soruşturmada ifade veren Tatlıses, "Şirket işlerini müşteki Fulya Akbay Toprak ile diğer çalışanlara emanet etmiştim. Ancak şirkette usulsüzlükler yaşandığını öğrendim. İşlerine son verdim. Söz konusu mesajlar bana ait değildir" şeklinde konuştu. Haftalar sonra sonuçlanan davada, İbrahim Tatlıses'e 'hakaret' suçundan 740 lira adli para cezası, 'tehdit' suçundan ise 2 ay 15 gün hapis cezası verilmesine karar verildi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...