Merve Aydın resmen açıkladı! Survivor hazırlıklarına başladı

Düzenleyen:
Merve Aydın resmen açıkladı! Survivor hazırlıklarına başladı

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star için geri sayıma geçilirken gözler eski yarışmacılara çevrildi. Ortaya birçok iddia atılmışken eski yarışmacılardan Merve Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Survivor All Star 2022 kadrosunda olacağını açıkladı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran yarışma Survivor'da bu sene 'all star' yapılacak. Eski yarışmacıların bir araya geleceği 2022 sezonunda kimlerin yer alacağı merakla beklenirken, gözler resmi açıklamalara çevrildi.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Survivor All Star kadrosunda yer alabileceğini belirten Sercan Yıldırım, "Şimdi de başka bir işe yöneldim, yine futbol. Survivor ile ilgili görüşmeler var, olacak gibi" ifadelerini kullanmıştı.

All Star 2022 kadrosunda yer alacağı iddia edilen diğer isimler ise Aleyna Kalaycıoğlu, Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı, Yiğit Poyraz ve Turabi Çamkıran oldu.

MERVE AYDIN HAZIRLIKLARA BAŞLADI 

Kadrodaki isimler büyük bir merakla beklenirken; eski yarışmacılardan Merve Aydın, Survivor All Star kadrosunda olacağını resmen duyurdu. Bir çocuk annesi Merve Aydın "Durmak yok yola devam" diyerek özel hocayla çalıştığı anları sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Merve Aydın resmen açıkladı! Survivor hazırlıklarına başladı

YAKIN ZAMANDA ANNESİNİ KAYBETTİ 

Survivor'da 2013 yılında üçüncü, 2015 yılında ise ikinci olan Merve Aydın, geçtiğimiz aylarda annesinin ölüm haberiyle yıkılmıştı. Aydın, acı haberi Instagram hesabından duyurmuştu.

2018 yılında evlenen ve bir çocuk dünyaya getiren Merve Aydın, bir süredir kanser tedavisi gören annesinin vefat ettiğini "Annemi kaybettik. Annem için dua eden herkesten Allah razı olsun" sözleriyle paylaşmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...