Kanserle mücadele eden Canan Ergüder'den yeni paylaşım

Düzenleyen:
Kanserle mücadele eden Canan Ergüder'den yeni paylaşım

MAGAZİN Haberleri

Bir süre önce meme kanserine yakalandığını açıklayan ve kemoterapi tedavisi gören ünlü oyuncu Canan Ergüder, sosyal medya hesabından eşiyle fotoğrafını paylaştı.

'Menajerimi Ara' dizisinde rol alırken meme kanserine yakalandığını öğrenen ve ardından diziyi bırakıp tedavisine odaklanan ünlü oyuncu Canan Ergüder, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya devam ediyor.

44 yaşındaki Ergüder, eşi Kenan Ece ile çekilen bir fotoğrafını paylaşarak, "Doğanın içinde muhteşem insanlarla muhteşem sohbetler sonrası rahatlama çok çok güzel" notunu düştü. Peruğunu çıkarıp şapka takan Ergüder’in paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Kanserle mücadele eden Canan Ergüder'den yeni paylaşım

2017 yılında meslektaşı Kenan Ece ile nikah masasına oturan Ergüder'in Demir adında bir oğlu var.

TEDAVİSİNDE SONA GELİNDİ

Canan Ergüder, son olarak başrolünü üstlendiği Sinema filmi "Sadan Hanım"ın galasında görüntülenmişti. Burada soruları cevaplayan Ergüder, sağlık durumunun sorulması üzerine, "Gayet iyiyim, toparlıyorum. Zor bir süreçti. Tedavim bitmek üzere. Kemoterapim bitti, radyoterapim de bitmek üzere" açıklamasında bulunmuştu.

"MERAK ETMEYİN İYİLEŞECEĞİM"

44 yaşındaki oyuncu, hastalığını "Evet, sağlığımla ilgili haberler doğru. İnişli çıkışlı bir süreç olacak bu ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşeceğim" mesajıyla duyurmuştu.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...