İrem Derici’nin konser öncesi küfür etti! Sosyal medyada gündem oldu

Düzenleyen:
İrem Derici’nin konser öncesi küfür etti! Sosyal medyada gündem oldu

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz günlerde Harbiye’de ekibiyle beraber konser veren İrem Derici, sahneye çıkmadan önce ekine ettiği küfür sosyal medyada gündem oldu. Derici’nin küfür ettiği video kısa sürede sosyal medyada tartışma konusu olurken takipçileri de ikiye bölündü.

Ünlü popçu İrem Derici, geçtiğimiz akşam Harbiye’de ekibiyle beraber konser verdi. 150 kişilik ekibiyle sahne alan İrem Derici, 24 şarkıdan oluşan repertuvar hazırladı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Dobralığıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici'nin konsere çıkmadan önce küfür ettiği anların görüntüsü ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin ekibine "Hazır mıyız arkadaşlar akşam a..... k... ortalığın?" diye seslenişi olay oldu. Ünlü şarkıcının bu görüntüleri ise sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bir kısım Derici'yi samimi bulurken bir kızım da "Artık kaliteli şarkıcılar yok" diyerek sitem etti.

İrem Derici’nin konser öncesi küfür etti! Sosyal medyada gündem oldu

“BUNU YAPMAZSAM RAHAT UYUYAMAM”

İrem Derici, önceki gece organizasyonunu Bayhan Prodüksiyon'un üstlendiği "Harbiye Yıldızlı Geceler" konser serisi kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava konserine çıktı. Görsel şovlar ve sahnesi için büyük para harcadığını, sahneden kazandığını yine işine yatırdığını anlatan Derici şöyle konuştu: "450 bin lira harcadım. Ben hiçbir zaman yatlar, katlar, kolunda pırlantalar, altımda son model arabalar bir tip olmadım. Yıllardır aynı arabayı kullanıyorum. Pandemiden sonra çıktığım tüm sahne ve konser paralarımı, üzerine cebimden de koyup buraya yatırdım. Bunu yapmazsam rahat uyuyamam, bu benim işime saygımdır."

İrem Derici’nin konser öncesi küfür etti! Sosyal medyada gündem oldu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...