Acun Ilıcalı'nın bağışı nereye gitti? Haluk Levent açıkladı

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı'nın bağışı nereye gitti? Haluk Levent açıkladı

MAGAZİN Haberleri

AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, orman yangınları için 5 milyon liralık bağış yapan Acun Ilıcalı'nın yardımlarının nereye gittiğini açıkladı.

Orman yangınları ve sel felaketleri gibi afet anlarında topladığı yardımlarla gündem olan AHBAP Derneği'nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, Acun Ilıcalı'nın bağışının nereye gittiğini sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile açıkladı.

 

Pek çok ünlü gibi orman yangınları döneminde AHBAP derneğine bağışta bulunan Ilıcalı ile ilgili bir paylaşımda bulunan Haluk Levent, "Sevgili Acun Ilıcalı’nın 5 milyonluk bağışının 1,5 milyonluk bölümü Fethiye ve Marmaris’e mobilya olarak gönderilmişti. Bugün de 2,5 milyonluk tutar Kastamonu, Abana ve Ayancık’ta sel felaketinden etkilenen ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar teslim ediliyor" dedi.

Acun Ilıcalı, yangından zarar gören vatandaşlar için AHBAP Derneği’ne 5 milyon liralık yardımda bulunmuştu.

Acun Ilıcalı'nın bağışı nereye gitti? Haluk Levent açıkladı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...